Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Ηρακλής – Ξάνθη (03/01, 17:15): Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες της Σούπερλιγκ, περίπου δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο τους παιχνίδι. Ο Ηρακλής παραμένει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, προς το παρόν μόνο χάνει παίκτες (Λάμπρου, Περνίς), αμφίβολο παραμένει το μέλλον των Λεοζίνιο και Περόνε. Την ίδια στιγμή, η Ξάνθη είναι η πιο θετική έκπληξη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 22 πόντους, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με συνολικό σκοράρισμα 11 γκολ. Ο Ηρακλής «καίγεται» για νίκη και είναι δεδομένο ότι θα παίξει «ανοιχτά», η Ξάνθη είναι ανώτερη ομάδα, αλλά εκτός έδρας συνήθως δέχεται γκολ. Λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @Betshop)

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (03/01, 19:30): Δεν ήρθε σε καλό σημείο η διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, που ερχόταν από τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 17-0! Στον αντίποδα, ο Λεβαδειακός έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες με επιμέρους σκορ 1-12, τελευταία εκ των οποίων εντός έδρας 1-4 απ’ τον Πανιώνιο. Προφανές φαβορί ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι αποδόσεις είναι πολύ χαμηλές. Με βάση την πρόσφατη φόρμα των δύο ομάδων, το Over 2,5 είναι η προφανής επιλογή.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.10 @Betshop)