Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Ατρόμητος – Κέρκυρα (18/01, 15:00): Κατώτερος των περιστάσεων ο Ατρόμητος στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Πανιώνιο, υπέστη μια δίκαιη εντός έδρας ήττα 1-2, που αποτέλεσε πισωγύρισμα. Δεν έχει περιθώρια σήμερα κόντρα στην πάντα «σφιχτή» Κέρκυρα, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή λόγω αναβολής. Περιμένουμε ματς που θα κριθεί στο γκολ.

Προγνωστικό: 0-1 Goal (2.70 @Betshop)

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (18/01, 15:00): Μέτρια προς κακή εμφάνιση για τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας κόντρα στην Ξάνθη, ηττήθηκε δίκαια 2-0. Σήμερα υποδέχεται τον εξαιρετικό Πανιώνιο, που έφυγε με σπουδαίο «διπλό» απ’ το Περιστέρι (1-2) και έμεινε στη δεύτερη θέση μαζί με την Ξάνθη (28 πόντοι). Καλές ομάδες αμφότερες, αν βοηθήσει το γήπεδο λογικά θα δούμε G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Betshop)

Ξάνθη – Ηρακλής (18/01, 17:15): Κακή παρένθεση αποδείχτηκε για την Ξάνθη η εντός έδρας ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, καθώς συνέχισε με το εντός έδρας 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και μια άκρως ουσιαστική εμφάνιση. Από δύο σερί αναβολές προέρχεται ο Ηρακλής, που δεν αγωνίστηκε ούτε με Βέροια, ούτε με Κέρκυρα λόγω του χιονιά. Στις 3 του μηνός έπαιξε τελευταία φορά ο «γηραιός», εντός έδρας εναντίον της σημερινής αντιπάλου, Ξάνθης (ήττα 0-1).

Προγνωστικό: Άσσος + Under 3,5 (1.88 @Betshop)

Βέροια – Λάρισα (18/01, 17:15): Παιχνίδι που δεν προσφέρεται σε καμία στοιχηματική εταιρία αυτό ανάμεσα σε Βέροια και Λάρισα, οπότε το προγνωστικό μοιάζει μάλλον… αχρείαστο. Εντούτοις, για όσους το βρουν κάπου, το ματς μπορεί να πάει προς το Over 2,5, καθώς η Βέροια έχει καλή ψυχολογία μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού, ενώ η Λάρισα είναι τραγική εκτός έδρας σε αμυντικό επίπεδο.

Προγνωστικό: Over 2,5

Παναιτωλικός – ΑΕΚ (18/01, 17:15): Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση ο Παναιτωλικός, διασύρθηκε εκτός έδρας 4-1 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, ακούγονται πολλά για το μέλλον του Γιάννη Ματζουράκη, που δεν αισθάνεται άνετα. Έπαιξε για την ισοπαλία η ΑΕΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0), την πήρε σχετικά εύκολα, ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν ικανοποίησε. Μεγάλη η ανάγκη για νίκη σήμερα για την «ένωση», που έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία (5η με 22 πόντους, στο -6 απ’ τη δεύτερη θέση).

Προγνωστικό: Διπλό (2.08 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (18/01, 19:30): Μια ακόμη δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό, που μετά την γκέλα με τον Πλατανιά (2-2) σήμερα καλείται να περάσει απ’ τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έρχονται από τρεις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας εμφατικό 4-1 επί του Παναιτωλικού. Δέχεται γκολ σχεδόν πάντα ο Ολυμπιακός, που αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Προγνωστικό: G/G (2.00 @Betshop)