Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 18η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ηρακλής – Λάρισα (28/01, 15:00): Σε καθοδική πορεία ο Ηρακλής, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και είναι μόνιμα ουραγός της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα ταλαιπωρήθηκε απ’ την υπόθεση της αφαίρεσης βαθμών εξαιτίας παλιών οφειλών, το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι τραγικό. Υπό πίεση παίζει και η Λάρισα, που έρχεται απ’ τη μέτρια εμφάνιση στο εντός έδρας 0-0 με τον Πλατανιά, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.30 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος (28/01, 17:15): Επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (2-0). Σήμερα υποδέχεται τον Πανιώνιο, που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Παναιτωλικού και ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Θα πάμε με το G/G, με δεδομένο ότι αμφότερες οι ομάδες μπορούν να επιτεθούν με αξιώσεις.

Προγνωστικό: G/G (2.25 @Betshop)

Ξάνθη – ΑΕΚ (28/01, 19:30): Σπουδαίο παιχνίδι στην Ξάνθη, όπου η δεύτερη τοπική ομάδα υποδέχεται την ανεβασμένη ΑΕΚ μετά το εντός έδρας 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο Χιμένεθ. Οι Θρακιώτες είναι μια απ’ τις πιο δυσκατάβλητες ομάδες της κατηγορίας, δύσκολα δέχονται γκολ στην έδρα τους, θα πάμε με το NG, με δεδομένη και την επιθετική δυσλειτουργία της ΑΕΚ εκτός έδρας.

Προγνωστικό: ΝG (1.75 @Betshop)