Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 12η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια (26/11, 15:00): Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς την Τετάρτη έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον Λεβαδειακό. Οι Ηπειρώτες έχασαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία, κάτι που μπορούν να καταφέρουν σήμερα κόντρα στη Βέροια που σε καμία περίπτωση δεν πείθει και πλέον υπολείπεται και σε ρυθμό.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα (26/11, 17:15): Τρίτη διαδοχική νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική με το 1-2 εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ανέβηκε στους 9 πόντους και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του, σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στη Λάρισα. Με ήττα ξεκίνησε την παρουσία του στον πάγκο της Λάρισας ο Σάκης Τσιώλης, καθώς η ομάδα του έχασε 2-1 εκτός έδρας απ’ τον Παναιτωλικό. Άξιζε κάτι περισσότερο η ομάδα της Θεσσαλίας, που παίζει ξανά εκτός έδρας, όπου έχει δείξει ότι χάνει σημαντικό κομμάτι απ’ τη δυναμική της.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Betshop)

AEK – Πλατανιάς (26/11, 19:30): «Πληγωμένη» απ’ τις διαδοχικές απώλειες είναι η ΑΕΚ, που δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Έκανε ακόμη μια γκέλα με το εντός έδρας 2-2 με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-3-2), σήμερα θέλει μόνο «τρίποντο». Υποδέχεται τον Πλατανιά, που πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-4-2), πήρε πόντο εκτός έδρας με τον Ηρακλή στην περασμένη αγωνιστική (1-1).

Προγνωστικό: No bet