Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 22η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (25/02, 15:00): Εξαιρετικά πράγματα κάνει ο Πλατανιάς, που κέρδισε και εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (1-2), ανέβηκε στους 32 πόντους και είναι πλέον στο -1 απ’ την πεντάδα. Στον αντίποδα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε τραγική κατάσταση, διασύρθηκε από τον Παναθηναϊκό (0-5), πήρε μόλις έναν πόντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Παρελθόν αποτελεί ο Ελευθερόπουλος, η διοίκηση επέβαλλε πρόστιμο στους παίκτες, περιμένουμε αντίδραση σήμερα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.75 @Betshop)

Κέρκυρα – Παναιτωλικός (25/02, 17:15):  Επέστρεψε στις ήττες η Κέρκυρα, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θέλει άλλη μια εντός έδρας νίκη για να απομακρυνθεί απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους απογοητευτικούς Αγρινιώτες, που έρχονται από τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία ματς.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Betshop)

Ξάνθη – Παναθηναϊκός (25/02, 19:30): «Τρένο» πηγαίνει ο Παναθηναϊκός, που έρχεται από τρεις σερί ευρείες νίκες επί Αστέρα Τρίπολης (2) και Παναιτωλικού, όπου σκόραρε 13 γκολ και δε δέχτηκε ούτε ένα! Σήμερα πηγαίνει στη δύσκολη έδρα της Ξάνθης, η οποία όμως είναι σε καθοδική πορεία (χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές). Στηρίζουμε το μομέντουμ των πρασίνων.

Προγνωστικό: Διπλό (2.30 @Betshop)