Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 17η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ηρακλής – Βέροια (21/01, 15:00): Ντέρμπι παραμονής στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και Βέροια. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για την επικράτηση, καθώς δε θέλουν να αφήσουν τις άλλες ομάδες να ξεφύγουν. Απ’ την άλλη, η Βέροια πήρε «ανάσα» με τους τέσσερις πόντους κόντρα σε Λεβαδειακό (2-0) και Λάρισα (1-1), εκτός έδρας όμως είναι πολύ αδύναμη.

Προγνωστικό: Άσσος (2.15 @Betshop)

Πανιώνιος – Παναιτωλικός (21/01, 17:15): Επέστρεψε στις ήττες ο Πανιώνιος, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στον «βούρκο» των Ιωαννίνων (1-0). Σήμερα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που έκανε σπουδαία νίκη στο πρώτο ματς χωρίς Ματζουράκη (3-2 την ΑΕΚ), σήμερα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη με καλή ψυχολογία.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @Betshop)

Ολυμπιακός – Ξάνθη (21/01, 19:30): Στους 8 πόντους η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες με Πλατανιά (2-2) και Αστέρα Τρίπολης (0-0). Απ’ την άλλη, η Ξάνθη απάντησε με δύο σερί εντός έδρας νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, σήμερα είναι δεδομένο ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά και να σκοράρει εναντίον της κακής άμυνας του Ολυμπιακού.

Προγνωστικό: G/G (2.35 @Betshop)