Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 25η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Βέροια – Κέρκυρα (18/03, 15:00): Ο τελικός των… τελικών σήμερα για τη Βέροια, που αν δεν κερδίσει και την Κέρκυρα, τότε αποχαιρετά οριστικά την κατηγορία. Υπέστη ακόμη μια ήττα την περασμένη εβδομάδα με 1-0 εκτός έδρας απ’ τον Πλατανιά, είναι στην τελευταία θέση και βλέπει τη γραμμή παραμονής να αυξάνεται, σήμερα παίζει παιχνίδι δίχως αύριο. Απ’ την άλλη, η Κέρκυρα κέρδισε και την Ξάνθη εντός έδρας (1-0), ανέβηκε στους 29 πόντους και πλέον βρίσκεται στο +13 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Ο άσσος ξεκίνησε από το 2.65 και είχε μεγάλη αξία, όμως έχει υποχωρήσει πάρα πολύ και πλέον δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Το αφήνουμε.

Προγνωστικό: Νο bet

Λάρισα – Παναιτωλικός (18/03, 17:15): Το πάλεψε η Λάρισα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά ο αντίπαλος ήταν απλά ανώτερος (1-0). Ο Παναιτωλικός, απ’ την άλλη, πήρε εκτός έδρας 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (1-2-0) με κοινό παρονομαστή το μηδενικό παθητικό. «Καίγεται» η Λάρισα, αδιάφορος ο Παναιτωλικός (στο +11 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού), σήμερα το ματς μπορεί να πάει στους Θεσσαλούς.

Προγνωστικό: Άσσος

Ατρόμητος – ΑΕΚ (18/03, 19:30): Την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν έκανε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο «πάτησε» με 3-0, σκορ που είναι «φτωχό» για να περιγράψει την εικόνα του αγώνα. Φοβερός και τρομερός ο Αραούχο, σκόραρε δύο φορές και έχει βρει ρυθμό, σήμερα ο δικέφαλος θέλει να ξεπεράσει τη φοβία του εκτός έδρας και να περάσει απ’ το Περιστέρι. Ο Ατρόμητος υπέστη φυσιολογική εκτός έδρας ήττα απ’ τον Ολυμπιακό, εντός έδρας είναι δυνατός, αλλά η ΑΕΚ κάποια στιγμή πρέπει να πάρει αποτέλεσμα και μακριά απ’ το ΟΑΚΑ.

Προγνωστικό: Διπλό (2.08 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες