Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 21η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ατρόμητος – Ξάνθη (18/02, 15:00): Ανεβασμένος ο Ατρόμητος επί Σα Πίντο, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, πήρε εκτός έδρας νίκη 0-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Υποδέχεται την Ξάνθη που τελευταία δεν αποδίδει καλά, σκοράρει με το… σταγονόμετρο, αλλά παραμένει ψηλά. Θα πάμε με το μομέντουμ του Ατρομήτου.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Betshop)

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα (18/02, 17:15): Τρία γκολ σκόραρε ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας κόντρα στον Πλατανιά, αλλά δεν πήρε νίκη (3-3). Οι Ηπειρώτες έρχονται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, σήμερα χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουν κοντά στην πεντάδα. Απ’ την άλλη, η Κέρκυρα είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί του Λεβαδειακού, ανέβηκε στο +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πάμε με το 2-3 Goal, που συνηθίζεται για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (2.00 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (18/02, 19:30): Σε πολύ κακό κλίμα ο Αστέρας Τρίπολης, έρχεται από τρεις σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, ουσιαστικά έχει μείνει εκτός στόχων απ’ τον Φεβρουάριο. Σήμερα υποδέχεται τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό, που έρχεται από δύο σερί «τεσσάρες» επί Αστέρα και Παναιτωλικού σε Κύπελλο και Σούπερλιγκ αντίστοιχα, σήμερα θέλει νέα νίκη.

Προγνωστικό: Διπλό (2.25 @Betshop)