Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 20η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Βέροια – Πανιώνιος (11/02, 15:00): «Τελικός» για τη Βέροια το σημερινό παιχνίδι, ίσως είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων το πολύ «βαρύ» 6-0 απ’ την ΑΕΚ, έχουν μείνει στους 13 πόντους και είναι στην τελευταία θέση. Εντός έδρας είναι καλοί επιθετικά, στα 3/4 τελευταία παιχνίδια σκόραραν, σήμερα αντιμετωπίζουν τον ανεβασμένο Πανιώνιο, που μπορεί να σκοράρει παντού, λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.25 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (11/02, 17:15): Χωρίς νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ο Αστέρας Τρίπολη (0-2-2), έρχεται απ’ την καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου σκόραρε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα (3-2). Σε τραγικό μομέντουμ ο Ατρόμητος, δεν έχει νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), έρχεται από απελπιστική εκτός έδρας εμφάνιση με τον Παναιτωλικό (2-0). Με νέο προπονητή τον Σα Πίντο οι Περιστεριώτες μετά την αποχώρηση Κορακάκη.

Προγνωστικό: Άσσος (2.20 @Betshop)

Ολυμπιακός – Λάρισα (11/02, 19:30): Συνεχίζει να κερδίζει ο Ολυμπιακός, που έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στη Σούπερλιγκ, τελευταία εκ των οποίων το εύκολο 3-0 επί του Ηρακλή. Σε τραγική κατάσταση η Λάρισα, έχει σοβαρά επιθετικά προβλήματα, θα είναι… θαύμα αν σήμερα καταφέρει να σκοράρει ακόμη και στην ανάξια εμπιστοσύνης άμυνα του Ολυμπιακού.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.70 @Betshop)