Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 23η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα (04/03, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες η Λάρισα με το αναμενόμενο και εντός προγράμματος εκτός έδρας 3-0 απ’ την ΑΕΚ. Στο +5 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού οι Θεσσαλοί, σήμερα παίζουν κρίσιμο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν νέο εντός έδρας «τρίποντο» για να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τον Λεβαδειακό, κέρδισε μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, χρειάζεται νίκη για να μείνει «ζωντανός» στη μάχη της πεντάδας.

Προγνωστικό: Χ2

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (04/03, 17:15): Έχει «σφυγμό» ο Λεβαδειακός, που επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή με το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από πάρα πολύ καιρό και ανέβηκε στους 17 πόντους και το +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός πήρε εκτός έδρας 0-0 με την Κέρκυρα, ωστόσο δεν πείθει με την εικόνα του και ποντάρουμε στο αίσθημα επιβίωσης των Βοιωτών.

Προγνωστικό: Χ2 (1.97 @Betshop)

Παναθηναϊκός – Βέροια (04/03, 19:30): Επέστρεψε στις ήττες ο Παναθηναϊκός, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (1-0). Πήρε τέλος το νικηφόρο σερί των πρασίνων, οι οποίοι σημείωσαν μερικά μεγάλα σκορ και ειδικά εντός έδρας είναι πολύ αποτελεσματικοί τελευταία. Απελπισία η Βέροια, παραμένει τελευταία, δεν έχει ψυχολογία, δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι στη Λεωφόρο.

Προγνωστικό: 4-6 Goal (2.60 @Betshop)