Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 19η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Λάρισα – Κέρκυρα (04/02, 15:00): Πολύ κακό το κλίμα στη Λάρισα μετά την εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τον ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς να «βάλλουν» εις βάρος του Κούγια και να αποδοκιμάζουν την ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι είναι «τελικός» για τους Θεσσαλούς, πρέπει να κερδίσουν, ειδάλλως δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις με τον Τσιώλη. Απ’ την άλλη, η Κέρκυρα έκανε αυτό που περιμέναμε στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή (0-0), σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα και μπορεί να τα καταφέρει.

Προγνωστικό: Χ2

Παναιτωλικός – Ατρόμητος (04/02, 17:15): Σε πολύ κακό μομέντουμ ο Παναιτωλικός, έρχεται από τρεις σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 7 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια. Σήμερα υποδέχεται τον Ατρόμητο, που μεσοβδόμαδα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου (2-0 τη Λαμία) και αδικείται απ’ τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα (1-1 με Λεβαδειακό εκτός και 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα εντός). Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.20 @Betshop)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (04/02, 19:30): Αποτυχία στο Κύπελλο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έπαιξε με 10 παίκτες κόντρα στον Πλατανιά και ηττήθηκε 1-2 στην παράταση. Κέρδισε μόλις ένα απ’ τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο. Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν πείθει, κέρδισε επίσης μόλις μια φορά στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον Λεβαδειακό. Δύσκολα θα περάσει απ’ τα Γιάννινα.

Προγνωστικό: 1Χ (1.80 @Betshop)