Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Σέντρα σήμερα στην 26η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη (01/04, 15:00): Παντελώς αδιάφορος ο ΠΑΣ Γιάννινα πλέον, έχει μείνει στο -9 απ’ την πεντάδα, δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Σήμερα υποδέχεται την Ξάνθη, που έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τον Λεβαδειακό, είναι στο -2 απ’ την πεντάδα, οφείλει να ψάξει μόνο νίκες μέχρι το φινάλε και η αλήθεια είναι ότι έχει σχετικά βολικό πρόγραμμα (Παναιτωλικός εντός, Αστέρας Τρίπολης εκτός, Λάρισα εκτός, Βέροια εντός). Θα πάμε με το κίνητρο.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.10 @Betshop)

Λεβαδειακός – Βέροια (01/04, 17:15): Ο Λεβαδειακός πήρε σημαντικό εκτός έδρας 2-2 με την Ξάνθη, αποτέλεσμα που τον ανέβασε στους 19 πόντους και τον πήγε στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και απ’ τη σημερινή αντίπαλο, Βέροια. Το παιχνίδι είναι «τελικός» και για τις δύο ομάδες, όμως ο Λεβαδειακός είναι σαφές φαβορί, τόσο διότι είναι καλύτερη ομάδα, όσο και εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Βέροια (αποχή των παικτών). Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Betshop)

Ολυμπιακός – Πλατανιάς (01/04, 19:30): Ντεμπούτο για τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, μια επιλογή που απομένει να φανεί που θα οδηγήσει τους Πειραιώτες. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα βγάλουν αντίδραση και εγωισμό μετά το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα ψάξουν νίκη και καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να κάνουν άλμα προς τον τίτλο.

Προγνωστικό: Άσσος + Under 3,5 (2.10 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες