Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Φινάλε σήμερα στην 27η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (06/04, 17:15): Ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σούπερλιγκ είναι ο Παναθηναϊκός, που το έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα. Πήρε δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι (2-3) μετά το 1-0 επί του Ολυμπιακού, σήμερα θέλει νέο «τρίποντο» για να ανέβει στους 51 πόντους, να «πιάσει» τον Πανιώνιο και να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ. Απ’ την άλλη, οι κυανέρυθροι έρχονται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί του Ατρομήτου, σήμερα προφανώς βολεύονται και με την ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πολύ δυνατά σε όλα τα ματς, πόσω μάλλον στη Λεωφόρο, θα πάμε με τον άσσο στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Άσσος στο ημίχρονο (2.05 @Betshop)

Πλατανιάς – ΑΕΚ (06/04, 19:30): Ο Πλατανιάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό, σήμερα είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει μόνο νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες για την πεντάδα. Μετά τη χθεσινή νίκη της Ξάνθης βρίσκεται στο -3 απ’ την 5η θέση, ακολουθούν δύο ιδιαίτερα δύσκολα ματς με Πανιώνιο (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός). Υπό πίεση είναι η ΑΕΚ, που δεν ήταν καλή κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη της Ξάνθης έπεσε στην 6η θέση, σήμερα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Όμως, η «ένωση» έχει σαφώς βατό πρόγραμμα, καθώς μέχρι το φινάλε θα παίξει με Κέρκυρα, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Πάμε με το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό (1.95 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες