Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 18η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (29/01, 15:00): Ούτε στην Κέρκυρα κατάφερε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, που έμεινε στο 1-1 και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Σήμερα υποδέχεται τον προβληματικό Λεβαδειακό, που έρχεται από 7 ήττες στα τελευταία 8 ματς, όπου πήρε μόλις έναν πόντο. Σπάνια σκοράρει εκτός έδρας, σήμερα είναι δεδομένο ότι θα παίξει αμυντικά, κόντρα σ’ έναν Παναθηναϊκό που δεν έχει επιθετικές λύσεις. Λογικό το Under 2,5, το οποίο βρίσκουμε σε περιέργως υψηλή απόδοση.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.20 @Betshop)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (29/01, 17:15): Ακόμη μια απώλεια για τον Ατρόμητο, που έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τον Λεβαδειακό και δείχνει να μη σκέφτεται πλέον την πεντάδα. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα ματς όπου δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία, σήμερα μπορεί να φύγει νικητής απ’ το Περιστέρι.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.35 @Betshop)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (29/01, 17:15): Σε καλό φεγγάρι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που οφείλει να παίρνει μόνο νίκες αν θέλει να επιστρέψει στα επίπεδα της πεντάδας. Πηγαίνει στο Αγρίνιο, όπου φέτος κέρδισε ήδη μια φορά φέτος (0-2 στο Κύπελλο), ωστόσο πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό του Χάβου. Θα πάμε με το 1Χ, με δεδομένη την αλλαγή ψυχολογία στο εσωτερικό των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1Χ (1.75 @Betshop)

Πλατανιάς – Κέρκυρα (29/01, 17:15): Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε ο Πλατανιάς στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με τη Λάρισα, απ’ όπου πέρασε με 0-0. Σήμερα υποδέχεται την ανεβασμένη Κέρκυρα, που μετά το 1-4 επί του Ατρομήτου, πήρε 1-1 εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό και ανέβηκε στους 17 πόντους. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Betshop)

Βέροια – Ολυμπιακός (29/01, 19:30): Παιχνίδι δίχως άγχος το σημερινό για τη Βέροια, που δεν έχει τίποτα να χάσει κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι και θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, είναι δεδομένο ότι θα παραταχθούν αμυντικά. Ο Ολυμπιακός φέτος μετράει αρκετά Under 2,5, ειδικά εκτός έδρας, δε θα είναι περίεργο ακόμη ένα στον κακό αγωνιστικό χώρο της Βέροιας.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.05 @Betshop)