Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 12η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός – Κέρκυρα (27/11, 15:00): Ο Ολυμπιακός έκανε «πάρτι» κόντρα στον Παναθηναϊκό, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του με μια ακόμη νίκη σε ντέρμπι και απομακρύνθηκε στο +7 απ’ τη δεύτερη θέση. Σήμερα ενδεχομένως να κουβαλά κούραση απ’ το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γιουνγκ Μπόις για το Γιουρόπα Λιγκ, την ίδια στιγμή που η Κέρκυρα είναι αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπου πήρε 7 πόντους και ανέβηκε στην 10η θέση. Θα πάμε με τον εύκολο άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος + Over 3,5 (2.12 @Betshop)

Λεβαδειακός – Ηρακλής (27/11, 17:15): Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Λεβαδειακό το 0-0 εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Τετάρτη. Οι Βοιωτοί πλέον έχουν ένα ματς στα πόδια τους, σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και μπορούν να το πράξουν κόντρα στον απογοητευτικό Ηρακλή, που είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς «τρίποντο».

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Betshop)

Παναιτωλικός – Ξάνθη (27/11, 17:15): Μια νίκη που την είχε απόλυτη ανάγκη πήρε ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Λάρισα (2-1), σήμερα υποδέχεται την Ξάνθη, που έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει εκτός έδρας. Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 πήρε η Ξάνθη κόντρα στον Λεβαδειακό την περασμένη εβδομάδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βολεύεται περισσότερο μακριά απ’ το «σπίτι» της.

Προγνωστικό: Χ2 (1.97 @Betshop)

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (27/11, 19:30): Με το ντέρμπι Πανιώνιος-Παναθηναϊκός ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας. Οι κυανέρυθροι επέστρεψαν στα γκολ και τις νίκες με το σημαντικό 1-0 επί του ΠΑΟΚ και είναι μια ομάδα που θα ψάξει το γκολ στην έδρα της και μπορεί να βάλει δύσκολα στον «πληγωμένο» Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έρχονται απ’ τον διασυρμό 3-0 απ’ τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, την Πέμπτη είχαν εκτός έδρας ματς για το Γιουρόπα Λιγκ με τον Άγιαξ και σε καμία περίπτωση δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι μπορούν να φύγουν νικητές απ’ τη Νέα Σμύρνη.

Προγνωστικό: 1Χ (1.80 @Betshop)