Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 22η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

ΑΕΚ – Λάρισα (26/02, 15:00): Τα κατάφερε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, επικράτησε 1-0 και πήρε τη ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν. Σήμερα λογικά δε θα έχει πρόβλημα κόντρα στη Λάρισα, που ναι μεν έρχεται από σπουδαίας σημασίας «τρίποντο» επί του Λεβαδειακού (2-1), αλλά εκτός έδρας είναι απελπιστική.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Ηρακλής – ΠΑΟΚ (26/02, 17:15): Ντέρμπι Θεσσαλονίκης σήμερα στο «Καυτανζόγλειο», με τις δύο ομάδες να έρχονται από εντελώς διαφορετικές αφετηρίες. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με το ευρύ 4-0 επί της Βέροιας, ο Ηρακλής επέστρεψε στις ήττες με το εκτός έδρας 1-0 απ’ τον Πανιώνιο, όπου έπαιζε με 10 παίκτες από νωρίς. Η λογική επιλογή είναι το διπλό, αλλά οι αποδόσεις γύρω στο 1.40 είναι για γέλια, απ’ τη στιγμή που μιλάμε για ένα γήπεδο όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τελευταία φορά για το πρωτάθλημα το 1998! Κοντράρουμε τον δικέφαλο, τόσο λόγω αξίας στην απόδοση του 1Χ, όσο και διότι οι κυανόλευκοι θα τα δώσουν όλα και για τον κόσμο τους.

Προγνωστικό: 1Χ (3.10 @Betshop)

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα (26/02, 17:15): «Τελικός» παραμονής για τον Λεβαδειακό, που δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Έχασε στο κρίσιμο ματς με τη Λάρισα την περασμένη εβδομάδα (2-1), έμεινε στους 14 πόντους και πλέον κοιτάει περισσότερο προς τα κάτω, όπου υπολείπονται Ηρακλής και Βέροια. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες με το αγχωτικό 1-0 επί της Κέρκυρας και έμεινε κοντά στην πεντάδα (-2). Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται πόντους, θα ψάξουν τη νίκη, περιμένουμε αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @Betshop)

Ολυμπιακός – Πανιώνιος (26/02, 19:30): Ντέρμπι δυάδας σήμερα στο Φάληρο, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον δεύτερο Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από 10 πόντους. Οι ερυθρόλευκοι έρχονται απ’ την ήττα απ’ την ΑΕΚ (1-0), όπου έκαναν απελπιστική εμφάνιση, ενώ θα έχουν κόπωση και απ’ το ματς της Πέμπτης με την Οσμανλίσπορ. Απ’ την άλλη, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή, ηττήθηκε μόλις μια φορά στις τελευταίες 14 αγωνιστικές, όμως εκτός έδρας στα ντέρμπι δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να φανεί απειλητικός. Θεωρούμε, πάντως, ότι ένα γκολ μπορεί να το βρει.

Προγνωστικό: G/G (2.50 @Betshop)