Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 17η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (22/01, 15:00): Δεν έχουν λογική οι αποδόσεις του 1,50 για αυτή την τραγική ΑΕΚ, έστω κι αν σήμερα θα δώσει το πρώτο ματς μετά την αποχώρηση Μοράις και σίγουρα θα έχει διαφορετική ψυχολογία. Υποδέχεται τον ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης, που αποδεικνύει τελευταία ότι είναι καλύτερη ομάδα απ’ ότι μας είχε δείξει. Θα πάμε με το Χ2.

Προγνωστικό: Χ2 (2.35 @Betshop)

Λάρισα – Πλατανιάς (22/01, 17:15): Πήρε πόντο στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια η Λάρισα (1-1), σήμερα παίζει ακόμη ένα ντέρμπι παραμονής με τον Πλατανιά και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Ανεβασμένοι οι Κρητικοί, ωστόσο εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματικοί και παίζουν φοβισμένα και παθητικά. Έχει λογική ο άσσος, αλλά ως γνωστόν, η Λάρισα δεν προσφέρεται σε καμία στοιχηματική εταιρία.

Προγνωστικό: Άσσος

Λεβαδειακός – Ατρόμητος (22/01, 17:15): Σε καθοδική πορεία ο Λεβαδειακός, αναζητά μια νίκη «ανάσα» κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Βοιωτοί έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, σήμερα δε σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα απ’ τη νίκη εναντίον του πεσμένου Ατρομήτου, που έρχεται απ’ το βαρύ 1-4 εντός έδρας απ’ την Κέρκυρα και θα είναι ελλιπής λόγω τιμωριών. Απ’ τους πιο δυνατούς άσσους του διημέρου αυτός του Λεβαδειακού.

Προγνωστικό: Άσσος (3.00 @Betshop)

Κέρκυρα – Παναθηναϊκός (22/01, 19:30): Σούπερ εμφάνιση για την Κέρκυρα, που πέρασε με 1-4 απ’ την έδρα του Ατρομήτου και επέστρεψε στις νίκες μετά από καιρό. Ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει όπως πρέπει, έχει πολλές απουσίες, αλλά σήμερα έχει το προβάδισμα για να κερδίσει στο νησί.

Προγνωστικό: Διπλό + Under 3,5 (2.10 @Betshop)