Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 25η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19/03, 15:00): «Λίγος» ο ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, «γλύτωσε» με μόλις 3 γκολ εις βάρος του και «προσγειώθηκε» μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Σήμερα παίζει υπό πίεση κόντρα στον Πανιώνιο, που παίζει με άλλο «αέρα», αφού έχει… στρογγυλοκαθίσει στη δεύτερη θέση και δεν κουνιέται. Είναι προφανές ότι οι Νεοσμυρνιώτες παίζουν για δύο αποτελέσματα, μετρούν μόλις μια ήττα στις τελευταίες 17 αγωνιστικές (11-5-1), μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και στην Τούμπα. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, λογική επιλογή το ισόπαλο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.12 @Betshop)

Ξάνθη – Λεβαδειακός (19/03, 17:15): Επέστρεψε στις ήττες η Ξάνθη την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 1-0 απ’ την Κέρκυρα. Διατηρεί ελπίδες για την πεντάδα, σήμερα οφείλει να κερδίσει τον Λεβαδειακό για να είναι «ζωντανή». Μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους απογοητευτικούς εκτός έδρας Βοιωτούς, οι οποίοι το πιθανότερο είναι ότι δε θα καταφέρουν να σκοράρουν κόντρα στην εξαιρετική θρακιώτικη άμυνα.

Προγνωστικό: Άσσος και NG (2.12 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (19/03, 17:15): Συνεχίζει να «καίγεται» ο Αστέρας Τρίπολης, που καλείται να πάρει αποτελέσματα για να φτάσει γρήγορα στην παραμονή. Υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική (0-0) και έμεινε στο -7 απ’ την πεντάδα, διαφορά που δύσκολα θα καλύψει. Μπορεί να σκοράρει κόντρα στον Αστέρα, επιλογή ματς το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.22 @Betshop)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19/03, 19:30): Το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό προς την κατάκτηση του τίτλου είναι στη Λεωφόρο. Δεν τα κατάφερε κόντρα σε ΑΕΚ (1-0) και ΠΑΟΚ (2-0), σήμερα «κουβαλά» και την κόπωση του αγώνα της Πέμπτης με την Μπεσίκτας, η αποστολή του κόντρα στον παθιασμένο και ξεκούραστο Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Φοβερός εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, έρχεται από μερικές εντυπωσιακές και μεγάλες νίκες, σκοράρει κατά ριπάς, του δίνουμε προβάδισμα για τη νίκη.

Προγνωστικό: Άσσος (2.75 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες