Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 21η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Πανιώνιος – Ηρακλής (19/02, 15:00): Σε εξαιρετικό μομέντουμ ο Πανιώνιος, έρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 0-1 επί της Βέροιας. Απ’ την άλλη, ο Ηρακλής έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα, έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, όμως εκτός έδρας είναι αδύναμος.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.97 @Betshop)

ΠΑΟΚ – Βέροια (19/02, 17:15): Έκανε στάση στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα (0-0) και έτσι έπεσε στην 3η θέση. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες και λογικά θα τα καταφέρει κόντρα στην αδύναμη Βέροια. Τραγική η ομάδα της Ημαθίας, λογικά δε θα απειλήσει τον δικέφαλο, ο οποίος όμως θα κουβαλά κούραση απ’ το ευρωπαϊκό ματς με τη Σάλκε.

Προγνωστικό: Άσσος + Under 3.5 (2.00 @Betshop)

Παναιτωλικός – Πλατανιάς (19/02, 17:15): Απελπισία ο Παναιτωλικός εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, διασύρθηκε 4-0. Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς παρά το ότι έμεινε πίσω 0-2 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή (3-2), αλλά στο φινάλε ήταν ευχαριστημένος με την ισοπαλία (3-3). «Ανοιχτά» τα τελευταία ματς των Κρητικών, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σκοράρουν παντού.

Προγνωστικό: G/G (2.20 @Betshop)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (19/02, 19:30): Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ είναι υπό πίεση μετά την γκέλα με τον Ηρακλή (2-2) εκτός έδρας. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Σούπερλιγκ και είναι σαφές ότι παίζει για δύο αποτελέσματα. Δίνουμε προβάδισμα στην Ένωση, έστω κι αν γενικά δεν πείθει στα μεγάλα ματς, καθώς το εκτός έδρας πρόσωπο του Ολυμπιακού δεν είναι πειστικό.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.20 @Betshop)