Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα – ΠΑΟΚ.

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (15/01, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες έπειτα από καιρό η Ξάνθη, που δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό (0-2). Τεράστια νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (0-1), αλλά μόνο χάρη στην τύχη και τον γκολκίπερ Πασχαλάκη. Προβάδισμα στον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (15/01, 17:15): Ανεβασμένος ο Αστέρας Τρίπολης μετά τις δύο σερί νίκες επί ΑΕΚ (3-2) και Τρικάλων (0-2), σήμερα υποδέχεται τον προβληματικό Παναιτωλικό, που ειδικά εκτός έδρας είναι παντελώς ακίνδυνος επιθετικά. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (1.70 @Betshop)

Ατρόμητος – Πανιώνιος (15/01, 17:15): Αθηναϊκό ντέρμπι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο, παιχνίδια όπου πάντα παίζει ρόλο η έδρα. Σε καλύτερο μομέντουμ ο Ατρόμητος, ειδικά εντός έδρας μπορεί να πάρει τη νίκη, καθώς ο Πανιώνιος παρά το «διπλό» στο Αγρίνιο (0-2) επί του Παναιτωλικού, δεν πείθει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.35 @Betshop)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (15/01, 19:30): Από νίκη έρχεται ο Παναθηναϊκός, που όμως δεν ήταν πειστικός κόντρα στην Κέρκυρα (υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες). Μπάχαλο είναι η ΑΕΚ, που είχε νέα απώλεια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-2 ήττα εκτός), το πιθανότερο είναι ότι οδεύει σε νέα αλλαγή προπονητή. Θα παίξει αμυντικά ο δικέφαλος, ο Παναθηναϊκός δεν έχει επιθετικές λύσεις, μπορεί να πάρουν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Χ2 (1.85 @Betshop)