Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 24η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (12/03, 17:15): Εικοσιένα χρόνια είχε να κάνει τρεις διαδοχικές ήττες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, που δεν τα κατάφερε ούτε στην Τούμπα. Έχασε 2-0 απ’ τον ΠΑΟΚ, ο Μπέντο αποχώρησε, τα ηνία ανέλαβαν προσωρινά οι Βούζας και Ιμπαγάσα. Σήμερα είναι δεδομένο ότι θέλει να πάρει τη νίκη με τον Ατρόμητο, ένα ζητούμενο είναι και το γκολ (δε σκόραρε σε καμία εκ των ηττών), όμως υπάρχει και το ζήτημα της κόπωσης μετά τον αγώνα της Πέμπτης με την Μπεσίκτας. Περιμένουμε χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις, όπως και το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες (0-0).

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.25 @Betshop)

Κέρκυρα – Ξάνθη (12/03, 17:15): Νίκη που σχεδόν ισοδυναμεί με παραμονή πήρε η Κέρκυρα την περασμένη εβδομάδα με το εκτός έδρας 1-2 επί του Αστέρα Τρίπολης. Ανέβηκε στους 26 πόντους και το +11 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, ενδεχόμενο «τρίποντο» και σήμερα θα τελειώσει οριστικά τη σωτηρία. Απ’ την άλλη, η Ξάνθη πήρε ακόμη μια νίκη με σκορ 1-0 επί του Πλατανιά, ανέβηκε στην 5η θέση με 39 πόντους, στο -2 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +2 απ’ την ΑΕΚ. Η Ξάνθη θέλει να κερδίσει, η Κέρκυρα δεν έχει άγχος, λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @Betshop)

Πλατανιάς – Βέροια (12/03, 17:15): Δεν άξιζε να χάσει ο Πλατανιάς την περασμένη εβδομάδα στην Ξάνθη, ωστόσο η τύχη δεν ήταν μαζί του ίσως για πρώτη φορά φέτος. Έκανε φάσεις, είχε ρυθμό, αλλά έπεσε πάνω στον γκολκίπερ Ζίβκοβιτς. Απ’ την άλλη, η Βέροια συνεχίζει την πορεία της προς τον υποβιβασμό, καθώς διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τον Παναθηναϊκό (5-0) και παρέμεινε στο -4 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Από 7 σερί ήττες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, δέχονται με ευκολία το γκολ, πιθανό ακόμη ένα Over 2,5 σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.10 @Betshop)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (12/03, 19:30): Με την ψυχολογία στα ύψη ο ΠΑΟΚ μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού, σήμερα πηγαίνει να παίξει εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ η «ένωση» είναι πολύ ισχυρή, σπάνια δέχεται γκολ, πέρυσι κέρδισε όλα τα ντέρμπι, φέτος επικράτησε του Ολυμπιακού. Θα πάμε με την έδρα, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ σε δύσκολες έδρες δεν τα έχει καταφέρει (Καραϊσκάκης, Λεωφόρος, Καυτανζόγλειο).

Προγνωστικό: Άσσος (2.55 @Betshop)