Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (08/01, 15:00): Βρήκε φόρμα ο ΠΑΟΚ, που προέρχεται από πέντε σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 18-0! Υποδέχεται τον πάντα αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα, που έρχεται απ’ το εκτός έδρας 1-1 με τον Πανιώνιο. Πολικές αναμένονται οι θερμοκρασίες, λογικά θα δούμε «κλειστό» ματς, σοφή επιλογή το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.90 @Betshop)

Βέροια – Ηρακλής (08/01, 17:15): Ντέρμπι ουραγών σήμερα στη Βέροια, όπου αναμετρώνται οι δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Από νέα ήττα προέρχεται η Βέροια, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε εκτός έδρας κόντρα στη Λάρισα (2-1), το ρόστερ της αποψιλώθηκε, η κατάσταση στο εσωτερικό της είναι απελπιστική. Περίπου ίδιο το σκηνικό και στον Ηρακλή, που πάντως αποδίδει καλύτερα απ’ τη Βέροια και είναι καλύτερος επιθετικά.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.00 @Betshop)

Πλατανιάς – Λάρισα (08/01, 17:15): Από δύο σερί νίκες προέρχεται ο Πλατανιάς, αμφότερες εμφατικές επί Ατρομήτου (3-0) και Παναθηναϊκού (1-0). Σούπερ νίκη πήρε και η Λάρισα, που επιβλήθηκε με 10 παίκτες 2-1 της Βέροιας και «ανέπνευσε» βαθμολογικά. Ανεβασμένοι οι Θεσσαλοί, θεωρούμε ότι θα βάλουν δύσκολα στους Χανιώτες, που δύσκολα θα κάνουν τρίτη σερί εντός έδρας νίκη.

Προγνωστικό: Χ2 (2.05 @Betshop)

Παναιτωλικός – Πανιώνιος (08/01, 17:15): Πήρε ψυχολογία ο Παναιτωλικός μετά το 0-0 εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ, σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πανιώνιο, προκειμένου να μείνει κοντά στην πεντάδα. Περίεργο το κλίμα στον Πανιώνιο, που έκανε γκέλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1 εντός), ο Μιλόγεβιτς δεν αισθάνεται άνετα και υπάρχει αναταραχή και λόγω Ανσαριφάρντ. Ρισκάρουμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.55 @Betshop)

Ξάνθη – Ολυμπιακός (08/01, 19:30): Ντέρμπι… κορυφής στα Πηγάδια, με τη φοβερή Ξάνθη να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ο παγετός και ο κακός αγωνιστικός χώρος σίγουρα θα επηρεάσουν τις δύο ομάδες, που λογικά θα κάνουν μετρημένο παιχνίδι, συνεπώς η πιο λογική επιλογή είναι το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.70 @Betshop)