Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 19η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

ΑΕΚ – Βέροια (05/02, 15:00): Σε καλή κατάσταση η ΑΕΚ επί Μανόλο Χιμένεθ, διέλυσε 6-0 εντός έδρας τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο, σήμερα υποδέχεται τη Βέροια σ’ ένα βατό ματς. Χρειάζεται μόνο νίκη για να πλησιάσει την πεντάδα, καθώς έχει μείνει στο -5. Αδύναμη επιθετικά η Βέροια, δεν μπορεί να απειλήσει, ειδικά εκτός έδρας.

Προγνωστικό: 1 & Under 3,5 (1.75 @Betshop)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (05/02, 17:15): Σε σούπερ φόρμα ο ΠΑΟΚ, είναι η πιο «καυτή» ομάδα της Σούπερλιγκ με 7 νίκες στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, έχει ανέβει πλέον στη δεύτερη θέση (μαζί με Ξάνθη και Πανιώνιο). Μεσοβδόμαδα πέρασε και απ’ τη Λάρισα με το εύκολο 0-2, σήμερα θέλει ακόμη ένα «τρίποντο» εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Ένα θέμα είναι η κούραση για τον ΠΑΟΚ, που παίζει πολλά ματς το τελευταίο χρονικό διάστημα, τη στιγμή που ο Αστέρας δεν είχε μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις. Ωστόσο, θεωρούμε ότι με κεκτημένη ταχύτητα ο δικέφαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.80 @Betshop)

Πανιώνιος – Ξάνθη (05/02, 17:15): Ντέρμπι δεύτερης θέσης στη Νέα Σμύρνη, ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, Πανιώνιο και Ξάνθη. Οι κυανέρυθροι έρχονται απ’ το θετικό εκτός έδρας 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Ξάνθη δε χαλάστηκε ιδιαίτερα απ’ το εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ. Οι Θρακιώτες ενδέχεται να είναι κορυασμένοι, καθότι μεσοβδόμαδα χρειάστηκαν πολύ κόπο κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο (πήραν την πρόκριση παρά την ήττα 2-1), ωστόσο εκτός έδρας συνήθως σκοράρουν. Θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G (2.35 @Betshop)

Ολυμπιακός – Ηρακλής (05/02, 19:30): Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι, ο άσσος όμως είναι εξαιρετικά χαμηλά. Ο Ηρακλής έχει αποδείξει ότι είναι αξιόμαχος αντίπαλος, έχασε δύσκολα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εκτός έδρας (2-0 και 1-0 αντίστοιχα), ενώ πήρε 0-0 με την ΑΕΚ. Θα πάμε με τον «σφιχτό» άσσο.

Προγνωστικό: 1 & Under 3,5 (2.10 @Betshop)