Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 13η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (04/12, 15:00): Γκέλα ολκής για τον Ολυμπιακό, που δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα (0-0) και σήμερα θέλει οπωσδήποτε τόσο να κερδίσει, αλλά και να κάνει καλή εμφάνιση. Υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που έρχεται απ’ το εντός έδρας 3-0 επί του Ηρακλή και είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος. Ποντάρουμε στη νίκη των ερυθρολεύκων, που δεν τους παίρνει να κάνουν άλλη γκέλα.

Προγνωστικό: 1 + Under 3,5 (2.00 @Betshop)

Λάρισα – Ατρόμητος (04/12, 17:15): Πάντα καλή εντός έδρας η Λάρισα, προέρχεται απ’ το 2-1 επί της Ελευσίνας για το Κύπελλο, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας μάγκικο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Υποδέχεται τον Ατρόμητο, που έκανε μαγική ανατροπή εκτός έδρας επί του ΠΑΟΚ (3-4), πηγαίνει στη Θεσσαλία με εξαιρετική ψυχολογία, ωστόσο θεωρούμε ότι δε θα περάσει.

Προγνωστικό: 1Χ

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (04/12, 17:15): Βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας η Ξάνθη, το απέδειξε και την περασμένη αγωνιστική με το 2-3 επί του Παναιτωλικού. Συνέχισε με την πρώτη εντός έδρας νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις επί της Καλλονής, έδειξε να «ξεμπουκώνει» σκοράροντας για πρώτη φορά στα Πηγάδια. Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, που έρχεται απ’ το εκτός έδρας 3-3 με τον Άρη στο Κύπελλο, ειδικά εκτός έδρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Προγνωστικό: G/G (2.25 @Betshop)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (04/12, 19:30): Υπό ασφυκτική πίεση αμφότερες οι ομάδες, έρχονται στο ντέρμπι «πληγωμένες» και με ένα τεράστιο «πρέπει» πάνω απ’ το κεφάλι τους. Παρελθόν ο Στραματσόνι απ’ τον Παναθηναϊκό, μπάχαλο στον ΠΑΟΚ με Ίβιτς και Τζαβέλλα, είναι δεδομένο ότι καμία εκ των δύο ομάδων δε θέλει να χάσει. Ποντάρουμε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση του δικεφάλου και πάμε με το διπλό με κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.70 @Betshop)