Προγνωστικά Σούπερλιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 26η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Πανιώνιος – Ατρόμητος (02/04, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες ο Πανιώνιος με το εκτός έδρας 1-0 απ’ τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο φινάλε. Παραμένουν δεύτεροι στη βαθμολογία οι Νεοσμυρνιώτες, στο +2 απ’ τον ΠΑΟΚ, στο +3 απ’ τον Παναθηναϊκό και στο +5 απ’ την ΑΕΚ. Σήμερα υποδέχονται τον Ατρόμητο και θέλουν μόνο νίκη, κόντρα σε μια αδιάφορη ομάδα, που πλέον έχει χάσει τις ελπίδες για την πεντάδα. Είναι επιλογή ο άσσος, αλλά καθότι πρόκειται για αθηναϊκό ντέρμπι, δε θα μπλέξουμε. Θα πάμε με το 2-3 Goal που επιβεβαιώνεται συχνά και για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @Betshop)

Κέρκυρα – Ηρακλής (02/04, 17:15): Ο Ηρακλής είναι σε απελπιστική κατάσταση, τη Δευτέρα έγινε αποχή απ’ τις προπονήσεις, το κλίμα γενικά «βρωμάει» διάλυση. Είναι δεδομένο ότι παίκτες και Παντελίδης θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν την ομάδα στη Σούπερλιγκ, κυρίως για χάρη τους και τις καριέρες τους, σήμερα δίνουν εξόχως κρίσιμο ματς στην αδιάφορη Κέρκυρα, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Κάποιες ιστοσελίδες δεν προσφέρουν το ματς, όπου το βρείτε σας προτείνουμε να επιλέξετε το Χ2.

Προγνωστικό: Χ2

ΠΑΟΚ – Λάρισα (02/04, 17:15): Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε το γκολ του Πέλκα στα… χασομέρια για να κερδίσει τον Πανιώνιο, τα κατάφερε και επέστρεψε στις νίκες μετά το απογοητευτικό 3-0 απ’ την ΑΕΚ. Πήγε στους 46 πόντους και το -2 απ’ τη δεύτερη θέση, σήμερα δεν μπορεί να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο απ’ τη νίκη. Λογικά θα την πάρει εύκολα κόντρα στη Λάρισα, που μοιάζει και σχετικά αδιάφορη πλέον, καθότι είναι στο +8 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: Άσσος + NG (1.80 @Betshop)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (02/04, 17:15): Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στη Λάρισα, επέστρεψε στις ήττες και πλέον απλά περιμένει το φινάλε του πρωταθλήματος. Είναι στους 27 πόντους και το +11 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει τελειώσει με την παραμονή, σε αντίθεση με τον Αστέρα, που είναι στους 22 πόντους και το +6. Οι Αρκάδες χρειάζονται τουλάχιστον άλλους 4 πόντους για να «καθαρίσουν», είναι η ομάδα με το κίνητρο, θα τους στηρίξουμε με κάλυψη.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.20 @Betshop)

AEK – Παναθηναϊκός (02/04, 19:30): Σημαντικό ντέρμπι το σημερινό ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα ψάξουν τη νίκη ώστε να πάρουν το προβάδισμα εν όψει των πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ανώτερος το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο η δύναμη της έδρας αναμένεται να ισοσταθμίσει την κατάσταση. Επιλέγουμε την ισοπαλία που φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Χ (3.05 @Betshop)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες