Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια σήμερα στην 16η αγωνιστική της Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει εφτά αναμετρήσεις.

Τρίκαλα – Καλλιθέα (19/02, 15:00): Επέστρεψαν στις νίκες τα Τρίκαλα με το εντός έδρας μεσοβδόμαδο 2-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και σήμερα θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες κόντρα σ’ έναν βατό αντίπαλο. Κακή η Καλλιθέα εκτός έδρας, δύσκολα θα απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος

Λαμία – Σπάρτη (19/02, 15:00): Παιχνίδι με φαβορί τη Λαμία το σημερινό κόντρα στη Σπάρτη, εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί φέτος. Ανεβασμένη η Σπάρτη, όμως δύσκολα θα καταφέρει να πάρει κάτι στην καλή έδρα της Λαμίας.

Προγνωστικό: Άσσος

Ελευσίνα – Παναιγιάλειος (19/02, 15:00): Πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 η Ελευσίνα κόντρα στην Καλλιθέα, σήμερα παίζει εντός έδρας ντέρμπι παραμονής με τον Παναιγιάλειο. Ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι μετά το εντός έδρας 2-0 επί της Καλλονής, ανέβηκαν στους 19 πόντους.

Προγνωστικό: Χ2

ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας (19/02, 15:00): Ακόμη μια ήττα για τον ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα, με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στη Σπάρτη. Οι Κρητικοί έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, σήμερα δεν έχουν περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης κόντρα στην υποδεέστερη Αναγέννηση Καρδίτσας.

Προγνωστικό: Άσσος

Αχαρναϊκός – Αιγινιακός (19/02, 15:00): Συνεχίζει να απογοητεύει ο Αχαρναϊκός, που υπέστη ακόμη μια ήττα την περασμένη εβδομάδα με 2-0 εκτός έδρας απ’ την Αναγέννηση Καρδίτσας. Απ’ την άλλη, ο Αιγινιακός έκανε 0-0 εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό και σήμερα θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Κακές άμυνες αμφότερες, θα πάμε με το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός (19/02, 15:00): Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ο Πανσερραϊκός, που έχει μείνει πολύ χαμηλά. Σήμερα παίζει ντέρμπι παραμονής με τον Κισσαμικό και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να πάρει «βαθμολογική» ανάσα.

Προγνωστικό: Άσσος

Καλλονή – Αγροτικός Αστέρας (19/02, 15:00): Προστάτευσε την έδρα του ο Αγροτικός Αστέρας στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη (1-1). Στον αντίποδα, η Καλλονή επέστρεψε στις ήττες με το εκτός έδρας 2-0 απ’ τον Παναιγιάλειο, σπάνια σκοράρει και συνήθως χάνει.

Προγνωστικό: Χ2