Προγνωστικά Stoiximan Φούτμπολ Λιγκ: Συνέχεια στην 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Απόλλων Σμύρνης – Άρης (12/02, 15:00): Ντέρμπι ανόδου ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες όμως είναι σε διαφορετικό μομέντουμ. Ο Απόλλων Σμύρνης έρχεται από τρεις σερί νίκες, έχει αποσπαστεί στο +7 απ’ τον Άρη (με παιχνίδι λιγότερο) και συνεχίζει αήττητος, ενώ οι κιτρινόμαυροι έρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα απ’ τη Λαμία (1-0). Δεν έχει πίεση ο Απόλλων, που παίζει για δύο αποτελέσματα, μπορεί να μη χάσει απ’ αυτόν τον μη πειστικό Άρη.

Προγνωστικό: 1Χ

Καλλιθέα – Ελευσίνα (12/02, 15:00):  Σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο γηπεδούχος πάντα έχει το προβάδισμα. Η Καλλιθέα έρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ την Καλλονή, σήμερα θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην αδύναμη Ελευσίνα, που έρχεται από τρεις σερί ήττες. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος

Παναιγιάλειος – Καλλονή (12/02, 15:00): Ομάδα που παρουσιάζει βελτίωση ο Παναιγιάλειος, παλεύει να παίξει ποδόσφαιρο και ειδικά εντός έδρας συνήθως τα καταφέρνει. Σήμερα υποδέχεται μια απ’ τις μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν, την Καλλονή, που έρχεται απ’ την πρώτη νίκη της με 2-0 επί της Καλλιθέας, αλλά εκτός έδρας δεν μπορεί να απειλήσει.

Προγνωστικό: Άσσος

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός (12/02, 15:00): Πήρε το εκτός έδρας 0-0 με τον Πανσερραϊκό η Αναγέννηση Καρδίτσας, ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της παραμονής. Σήμερα οφείλει να κερδίσει τον προβληματικό Αχαρναϊκό, που υπέστη ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-2 απ’ τη Σπάρτη.

Προγνωστικό: Άσσος

Αιγινιακός – Πανσερραϊκός (12/02, 15:00): Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε πολύ κακό μομέντουμ. Ο Αιγινιακός δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-2-4), την ίδια στιγμή που ο Πανσερραϊκός δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (0-2-3), όπου μάλιστα δε σκόραρε! Επιλογή το 0-1 Goal.

Προγνωστικό: 0-1 Goal