Σκωτία

Προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας: Συνέχεια σήμερα στην 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Σεντ Τζόνστον – Σέλτικ (20/08, 14:15): Σε καλή κατάσταση δείχνει η Σεντ Τζόνστον στην αρχή της σεζόν, καθώς πορεύεται αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (3-1-0). Υποδέχεται τη Σέλτικ και θέλει να είναι ανταγωνιστική, ενώ σκοπός της είναι να εκμεταλλευτεί και την κόπωση που θα έχουν σίγουρα οι πρωταθλητές μετά το ματς της Τετάρτης με τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Περιμένουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.00 @Goalbet)

Χαρτς – Ινβερνές (20/08, 17:00): Κατάφερε να σταθεί στα πόδια της η Χαρτς, που έπειτα από δύο σερί ήττες και έναν αναπάντεχο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, πήρε εκτός έδρας 0-0 με την Αμπερντίν. Υποδέχεται την Ινβερνές, που έχει ξεκινήσει με 2/2 ήττες και δείχνει να είναι κατά πολύ χειρότερη σε σχέση με πέρυσι. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: Άσσος (1.95 @Betshop)

Αμπερντίν – Πάρτικ Θιστλ (20/08, 17:00): Δεν πείθει η Αμπερντίν ότι μπορεί να κρατήσει το επίπεδο της περασμένης σεζόν, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2/2 ισοπαλίες και η εικόνα της είναι γενικά μέτρια. Υποδέχεται την Πάρτικ Θιστλ που έχει παίξει μόλις μια φορά, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Σέλτικ, είναι ομάδα με αμυντικά ζητήματα, αλλά και επιθετικές αρετές. Λογικά θα βγει το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2.00 @Magicbet)

Ρος Κάουντι – Κιλμάρνοκ (20/08, 17:00): Από σπουδαία εκτός έδρας νίκη προέρχεται η Ρος Κάουντι, που πέρασε με 2-3 απ’ την έδρα της Ινβερνές. Έτσι, ανέβασε τη ψυχολογία της μετά το εντός έδρας 1-3 απ’ την Νταντί στην πρεμιέρα. Υποδέχεται την Κιλμάρνοκ, που ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ τη Μάδεργουελ, έβγαλε αντίδραση με το εκτός έδρας 1-2 επί της Χάμιλτον και προς το παρόν είναι αίνιγμα. Περίεργο ματς, δεν μπλέκουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Ρέιντζερς – Μάδεργουελ (20/08, 17:00): Πήρε την πρώτη νίκη στην επιστροφή της στην Πρέμιερ η Ρέιντζερς, που πέρασε με 1-2 απ’ την έδρα της Νταντί. Υποδέχεται τη Μάδεργουελ, που προέρχεται από δύο σερί κάκιστες εμφανίσεις σε Λιγκ Καπ (5-0 ήττα από Σέλτικ) και πρωτάθλημα (1-2 εντός έδρας ήττα από Σεντ Τζόνστον) και δύσκολα θα αντέξει στο «Ibrox».

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (2.00 @Interwetten)