Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (16/10) η 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στις 15:30 η Μίντλεσμπρο υποδέχεται τη Γουότφορντ, ενώ στις 18:00 η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Μπέρνλι.

Μίνλτεσμπρο – Γουότφορντ (15:30): Δύσκολα τα πράγματα για τη Μίνλτεσμπρο. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ωστόσο συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τις νίκες (0-2-3). Παράλληλα, αδυνατεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, σε τρεις αγώνες εκεί για την Πρέμιερσιπ μετρά μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Γουότφορντ, από την πλευρά της, αποτελεί κλασικό παράδειγμα μικρομεσαίας ομάδας, με τα πάνω της και τα κάτω της. Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Μπόρνμουθ, ενώ στις τρεις φετινές της “εξόδους” για το πρωτάθλημα, τα αποτελέσματά της είναι απόλυτα μοιρασμένα (1-1-1). Μπορούν να σκοράρουν οι δύο ομάδες, επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @ Betshop)

Σαουθάμπτον – Μπέρνλι (18:00): Εκπληκτική αμυντικά η Σαουθάμπτον, εδώ και έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της (4-2-0), ωστόσο στα δύο πιο πρόσφατα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Υποδέχεται την Μπέρνλι, η οποία είναι μία από τις πιο… αντιτουριστικές ομάδες της Πρέμιερ, με το No Goal να έχει επιβεβαιωθεί στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Σάουθάμπτον έχει το προβάδισμα για τη νίκη, μπορεί να την πάρει διατηρώντας για μία ακόμη φορά ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.10 @ Magicbet)