Προγνωστικά Πολωνία: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Εκστρακλάσα, με τη Γιαγκελόνια να δοκιμάζεται στην έδρα της Πογκόν.

Πιάστ – Άρκα Γκντίνια, (18/03, 16:30): Επιτέλους νίκη για την Πιαστ που επικράτησε με 3-4 της Σλασκ. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από έξι σερί ήττες, over 2,5 τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της. Στην ανωτερότητα της Λεχ Πόζναν υποτάχθηκε η Άρκα που διασύρθηκε με 1-4. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (δυο νίκες, μια ισοπαλία), over 2,5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,90 @ Goalbet)

Ζαγκλέμπιε – Ρουχ Χορζόφ, (18/03, 19:00): Το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με την Κρακοβία μοιράστηκε η Ζαγκλέμπιε. Προβλημάτισε με την εικόνα της, μετράει μια νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Σε καλό μομέντουμ η Ρουχ Χορζόφ επικράτησε με 2-1 της Λέχια την προηγούμενη αγωνιστική, σημειώνοντας έτσι την Τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,90 @ Goalbet)

Πογκόν – Γιαγκελόνια, , (18/03, 21:30): Στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με την Γκόρνικ Λέτζνα περιορίστηκε η Πογκόν (2-2). Ακόμη μια κακή εμφάνιση, συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ σε κανένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση για τη Γιαγκελόνια που επικράτησε με 4-1 της Κορόνα και πέρασε στην κορυφή. Δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, over 2,5 τα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: 2 (2,51 @ Goalbet)