Προγνωστικά Πολωνία: Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 27η αγωνιστική της Εκστρακλάσα με τη Λέγκια Βαρσοβίας να υποδέχεται την Πογκόν στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Άρκα Γκντίνια – Γκόρνικ Λέτζνα, (01/04, 16:30): Κατώτερη για ακόμη ένα παιχνίδι η Άρκα ηττήθηκε με 3-2 από την Πιάστ. Δεύτερη σερί ήττα μετράει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ το G/G σημειώθηκε στις τέσσερις πιο πρόσφατες. Καλή εμφάνιση για την Γκόρνικ που κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό από τη Λεχ Πόζναν (0-0). Δεύτερη σερί ισοπαλία έχει συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Goalbet)

Βίσλα Πλοκ – Κρακοβία, (01/04, 19:00): Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Βίσλα Κρακοβίας, με την Πλοκ να γνωρίζει την ήττα με 3-2. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων (δυο νίκες, μια ισοπαλία), g/g τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της.  Στην ανωτερότητα της Κορόνα υποτάχθηκε η Κρακοβία που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0. Χωρίς νίκη από τις 10/02, μετράει έκτοτε τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες , ενώ σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Goalbet)

Λέγκια Βαρσοβίας – Πογκόν, (01/04, 21:30): Τεράστια νίκη για τη Λέγκια που επικράτησε με 1-2 της Λέχια. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το βαθμό από την πρωτοπόρο Γιαγκελόνια απέσπασε η Πογκόν (0-0). Ακόμη μια καλή εμφάνιση για την Πογκόν, αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,70 @ Goalbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες