Προγνωστικά Πολωνία: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η 27η αγωνιστική της Εκστρακλάσα με τη Σλασκ να υποδέχεται την Κορόνα Κιέλτσε, ενώ η Λεχ Πόζναν δοκιμάζεται στην έδρα της Βίσλα Κρακοβίας.

Σλασκ – Κορόνα Κιέλτσε, (31/03, 19:00): Την έκπληξη έκανε η Σλασκ που επικράτησε με 1-2 της Νιετσιέτζα. Έβαλε τέλος στο σερί τριών συνεχόμενων ηττών, ενώ το G/G και over 2,5 σημειώθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Το καθήκον της επί της Κρακοβία έκανε η Κορόνα Κιέλτσε που επικράτησε με 3-0 της αντιπάλου της. Δυνατή στην έδρα της, ωστόσο δυσκολεύεται εκτός έδρας, είναι χαρακτηριστικό πως προέρχεται από πέντε σερί ήττες.

Προγνωστικό: G/G (1,70 @ Goalbet)

Βίσλα Κρακοβίας – Λεχ Πόζναν, (31/03, 19:00): Έστω και δύσκολα η Βίσλα επικράτησε με 3-2 της Βίσλα Πλοκ. Πανίσχυρη στην έδρα της παραμένει δέκα παιχνίδια αήττητη με οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες και θέλει να κάνει σήμερα τη ζημιά στη Λεχ Πόζναν. Γκέλα ολκής για τη Λεχ Πόζναν που «κόλλησε» στο μηδέν με την ουραγό Γκόρνικ Λέτζνα. Δεν μπόρεσε να κάνει το «6Χ6», συμπλήρωσε επτά παιχνίδια αήττητη, ενώ έχει δεχθεί μόλις δυο τέρματα στις επτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Goalbet)