Προγνωστικά Πολωνία: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η 26η αγωνιστική της Εκστρακλάσα, με τη Νιετσιέτζα να υποδέχεται τη Σλασκ, ενώ η Βίσλα Κρακοβίας υποδέχεται τη Βίσλα Πλοκ.

Νιετσιέτζα – Σλασκ, (17/03, 19:00): Λίγα πράγματα ξανά από τη Νιετσιέτζα που ηττήθηκε με 1-0 από τη Βίσλα Πλοκ. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, ενώ το under 2,5 εμφανίστηκε στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από το κακό στο χειρότερο η Σλασκ, γνώρισε βαριά ήττα με 3-4 από την Πιάστ. Τρίτη σερί ήττα G/G και over 2,5 τα δυο τελευταία. Κακή εκτός έδρας παραμένει χωρίς νίκη από τις 29/10.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,85 @ Goalbet)

Βίσλα Κρακοβίας – Βίσλα Πλοκ, (17/03, 21:30): Στην ανωτερότητα της Λέγκια υποτάχθηκε η Βίσλα, που ηττήθηκε με 1-0. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, ενώ σε κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Σε καλό μομέντουμ η Βίσλα Πλοκ επικράτησε με 1-0 της Νιετσιέτζα και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές αήττητη. Δέχεται εύκολα γκολ, G/G τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της/

Προγνωστικό: G/G (1,62 @ Goalbet)