Προγνωστικά Πολωνία: Με τα παιχνίδια Γκόρνικ Λέτζνα – Πογκόν και Λέγκια – Βίσλα Κρακοβίας συνεχίζεται η 25η αγωνιστική της Εκστρακλάσα.

Γκόρνικ Λέτζνα – Πογκόν, (12/03, 16:30): Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Γκόρνικ διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, over 2,5 τα εννέα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της. Συνεχίζει να απογοητεύει η Πογκόν που έμεινε στο 1-1 με τη Βίσλα Πλοκ. Μετράει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές ενώ σε κανένα από τα 12 τελευταία παιχνίδια της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Goalbet)

Λέγκια Βαρσοβίας – Βίσλα Κρακοβίας, (12/03, 19:00): Αντάξια των περιστάσεων εμφανίστηκε η Λέγκια που επικράτησε με 1-3 της Ζαγκλέμπιε. Πρώτη νίκη μετά τις 11/02, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (δυο ήττες, δυο ισοπαλίες) ενώ σε καμία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κακή κατάσταση της Πιάστ με τη Βίσλα να επικρατεί με 1-2 της αντιπάλου της. Δεύτερη σερί νίκη έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε μια αναμέτρηση από τις έξι πιο πρόσφατες.

Προγνωστικό: G/G (1,75 @ Goalbet)