Προγνωστικά Βελγίου: Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Βέλγιο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σαρλερουά – Οστάνδη (01/04, 19:00): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Σαρλερουά, η οποία και μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το αήττητο σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Από αήττητο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα έρχεται από την πλευρά της η Οστάνδη, προερχόμενη από την ήττα στο τελικό του κυπέλλου, από την Ζούλτε-Βάρεγκεμ. Μπορεί να φύγει αλώβητη από το παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Χ2 (1.60 @ Interwetten)

Κορτράικ – Μουσκρόν (01/04, 21:00): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Κορτράικ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της. Αντιθέτως, από δυο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Μουσκρόν, με την τελευταία να είναι και πάλι κόντρα στην Κορτράικ (0-2). Συχνό το 2-3 Goal στα παιχνίδια τους, το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @ Interwetten)

Έουπεν – Ροζελάρ (01/04, 21:00): Αν και μετρούσε τρεις σερί νίκες, η Έουπεν έχει γνωρίσει την ήττα στα δυο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Ροζελάρ δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, μετρώντας μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Συχνό το αμφίσκορο στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Interwetten)

Σιντ Τρούιντεν – Μπέβερεν (01/04, 21:00): Αήττητη παραμένει στα δυο τελευταία παιχνίδια της η Σιντ Τρούιντεν, μετρώντας χαρακτηριστικά μια νίκη και μια ισοπαλία. Αντιθέτως, η Μπέβερεν προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Επικρατεί το Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Σεν Ζιλουάζ – Μαλίν (01/04, 21:00): Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες υπέστη η Σεν Ζιλουάζ, η οποία θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Όπως η σημερινή της αντίπαλος, έτσι και η Μαλίν προέρχεται από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια, όπου και μετρούσε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους σήμερα, που είναι και μια κατηγορία πιο πάνω.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Interwetten)

Γκενκ – Λόκερεν (01/04, 21:30): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Γκενκ, η οποία και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια. Αντιθέτως, η Λόκερεν αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: N/G (1.80 @ Interwetten)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.