Προγνωστικά Νοτίου Κορέας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, το οποίο και συνεχίζεται αύριο.

Ιντσεόν – Γιεονμπούκ (18/06, 13:00): Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ιντσεόν, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το μικρό σερί της. Εντός έδρας έχει επικρατήσει μόλις μια φορά και στο τελευταίο αντίστοιχο παιχνίδι. Μετά από δεκατέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, η Γιεονμπούκ εξακολουθεί να παραμένει αήττητη, έχοντας απολογισμό οκτώ νίκες και έξι ισοπαλίες. Το γεγονός αυτό την διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παίρνει τη νίκη και σήμερα.

Προγνωστικό: 2

Σεούλ – Σουγόν (18/06, 13:00): Επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές η Σεούλ, η οποία μετρούσε μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τότε. Ωστόσο, αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και δυο ήττες. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Σουγόν, η οποία μετράει μόλις δυο βαθμούς σε αυτό το αρνητικό της σερί. Αμφότερες είναι ομάδες που ”βγάζουν” το Over 2.5 στα τελευταία τους παιχνίδια, οπότε και επιλέγουμε ένα ακόμη σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5

Γιέγιου – Ποχάνγκ (18/06, 13:00): Την άμεση επιστροφή της στις νίκες θέλει η Γιέγιου, μετά και τη μεσοβδόμαδη ήττα από την Σανγκγιού (4-0), με σκοπό να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα εφτά εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας υποστεί μόλις μια ήττα. Από την άλλη πλευρά, η Ποχάνγκ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5