Προγνωστικά Κόνφερενς: Εμβόλιμη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ, εκεί όπου διεξάγονται σήμερα έντεκα παιχνίδια, με τη σέντρα να γίνεται στις 21:45.

Μπόρχαμ – Μπρέιντρι Τάουν (29/11, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια υπέστη και πάλι η Μπόρχαμ, η οποία αποδίδει καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά. Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Μπρέιντρι Τάουν, μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Απίστευτη επικράτηση στην έδρα της Σάουθπορτ (4-5).

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Interwetten)

Τσέστερ – Νορθ Φέριμπι Γιουν. (29/11, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Τσέστερ, μετά από έξι αγωνιστικές και με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και μια ήττα, ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της (0-2-1). Ακόμη μια ήττα υπέστη από την πλευρά της η Νορθ Φέριμπι, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ούσα και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι αυτό επιλέγουμε το χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Ντάγκεναμ & Ρεντ – Τορκί (29/11, 21:45): Την πρώτη της ήττα μετά από δυο σερί εκτός έδρας νίκες, υπέστη και πάλι η Ντάγκεναμ & Ρεντ, υποχωρώντας ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Παράλληλα, αυτή ήταν και η δεύτερη διαδοχική ήττα της μπροστά στο κοινό της. Από ήττα προέρχεται και η Τορκί, που ήταν και η πρώτη της μετά από δυο παιχνίδια, με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία. Μετράει μόλις ένα βαθμό στα εφτά τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Interwetten)

Γκέιτσχεντ – Τρανμίρ (29/11, 21:45): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί της Γκέιτσχεντ, η οποία μετά από τέσσερις νίκες και πέντε ήττες, γνώρισε την πρώτη της ήττα. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Τρανμίρ παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ παιχνίδια, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιλογή μας για το παιχνίδι αυτό είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Λίνκολν – Ρέξαμ (29/11, 21:45): Από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων προέρχεται η Λίνκολν, η οποία και μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το γεγονός αυτό την έχει φέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ένα βαθμό πίσω από την Φόρεστ Γκριν. Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, κατάφερε να πανηγυρίσει από την πλευρά της η Ρέξαμ, κόντρα στην πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν (3-1), που την ανέβασε ψυχολογικά. Πολύ δύσκολα θα κόψει βαθμούς από την Λίνκολν.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Interwetten)

Μάκλσφιλντ – Μπάροου (29/11, 21:45): Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την έδρα της Γκέιτσχεντ (1-1), η Μάκλσφιλντ, παραμένοντας έτσι αήττητη για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά και τη νικη επί της Όλντερσοτ (1-2). Από την πλευρά της, η Μπάροου εξακολουθεί να παραμένει αήττητη εδώ και 17 παιχνίδια, όπου και μετράει δέκα νίκες και εφτά ισοπαλίες. Επιλογή μας στην αναμέτρηση αυτή είναι το Over 2.5, που είναι συχνό στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Interwetten)

Μέιντστοουν Γιουν. – Ίστλι (29/11, 21:45): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η Μέιντστοουν, η οποία προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα, στο οποίο και θέλει να δώσει άμεσα ένα τέλος. Την ευκαιρία να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχει στο σημερινό παιχνίδι η Ίστλι, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από την Τσέστερ. Συχνό το N/G στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων, οπότε και το επιλέγουμε και σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: N/G (2.05 @ Interwetten)

Σάουθπορτ – Σολιχουλ Μορς (29/11, 21:45): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρια παιχνίδια η Σάουθπορτ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί, στο οποίο και ευελπιστεί να δώσει γρήγορα ένα τέλος και να βγει εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η Σόλιχουλ Μορς κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Interwetten)

Σάτον Γιουν. – Ντόβερ (29/11, 21:45): Μετά από έξι παιχνίδια και απολογισμό τέσσειρς ισοπαλίες και δυο ήττες, η Σάτον κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο. Πλέον θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Αντιθέτως, η Ντόβερ προέρχεται από ένα σερί τριών διαδοχικών νικών και θέλει ακόμη μια στο σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα, έχει επικρατήσει και στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Στην αναμέτρηση αυτή, επιλέγουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Interwetten)

Γουόκινγκ – Μπρόμλεϊ (29/11, 21:45): Επιστροφή στις νίκες για την Γουόκινγκ, που άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από την Ντόβερ (3-1). Έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο μπροστά στο κοινό της και κόντρα στην Μπρόμλεϊ δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και πέντε παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε αυτό το σερί τους θέλουν να δώσουν συνέχεια. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένουμε μεγάλο σκορ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Γιορκ – Γκάισλι (29/11, 21:45): Από το κακό στο χειρότερο εξακολουθούν να πηγαίνουν τα πράγματα για την Γιορκ, η οποία εξακολουθεί να παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 14 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό πέντε ισοπαλίες και εννέα ήττες. Εντός επικίνδυνης ζώνης πλέον και σε ισοβαθμία με τη σημερινή της αντίπαλο. Από την πλευρά της, η Γκάισλι κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο μετά από δυο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε επιλογή μας είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)