Προγνωστικά Κόνφερενς: Με τις 24 ομάδες της κατηγορίας να αγωνίζονται σήμερα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ.

Φόρεστ Γκριν – Λίνκολν (19/11, 14:15): Αήττητη παραμένει εδώ και πέντε παιχνίδια η Φόρεστ Γκριν, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, ούσα και μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων προέρχεται ωστόσο και η Λίνκολν, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Αμφότερες θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, οπότε και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Interwetten)

Όλντερσοτ – Μάκλσφιλντ (19/11, 17:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο παιχνίδια και απολογισμός μια ισοπαλία και μια ήττα, θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Όλντερσοτ, με σκοπό να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ. Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται από την πλευρά της η Μάκλσφιλντ, η οποία αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και έξι παιχνίδια, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στο σερί της αυτό. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στην αναμέτρηση αυτή.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Μπάροου – Σόλιχουλ Μορς (19/11, 17:00): Δεκατέσσερα παιχνίδια παραμένει χωρίς ήττα η Μπάροου, η οποία και μετράει εφτά νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Το αήττητο αυτό σερί της την έχει φέρει εντός πεντάδος και πλέι οφ. Από την πλευρά της, η Σόλιχουλ Μορς δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς έχει γνωρίσει την ήττα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Στηρίζουμε την Μπάροου στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Interwetten)

Μπόρχαμ – Σάουθπορτ (19/11, 17:00): Την δεύτερη ήττα στα τρια τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Μπόρχαμ, η οποία μετράει επίσης και μια νίκη σε αυτά τα παιχνίδια της. Αντιθέτως, η Σάουθπορτ παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας επικρατήσει στα τρία πιο πρόσφατα. Θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με σκοπό να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προγνωστικό: 2-3 Goal

Μπρέιντρι Τάουν – Τρανμίρ (19/11, 17:00): Μόλις τη δεύτερη νίκη της στα εννέα τελευταία παιχνίδια της κατάφερε να πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Μπρέιντρι Τάουν, η οποία και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Κόντρα στην Τρανμίρ δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι εδώ και τέσσερα παιχνίδια, έχοντας απολογισμός τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικό: 2 (1.85 @ Interwetten)

Τσέστερ – Μπρόμλεϊ (19/11, 17:00): Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Τσέστερ, η οποία και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το αρνητικό της σερί. Κόντρα στην Μπρόμλεϊ θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το σερί και να πάρει και πάλι τη νίκη. Από δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Μπρόμλεϊ, η οποία θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μια σήμερα. Αναμένουμε μεγάλο σκορ σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)

Ντόβερ – Γκάισλι (19/11, 17:00): Επιστροφή στις νίκες για την Ντόβερ, μετά και την βαριά ήττα που υπέστη από την Τρανμίρ (1-4), μετρώντας πλέον τρεις στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Από την πλευρά της, η Γκάισλι κατάφερε να επιστρέψει και αυτή στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια ισοπαλία και δυο ήττες. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Interwetten)

Γκέιτσχεντ – Ίστλι (19/11, 17:00): Από ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων προέρχεται η Γκέιτσχεντ, η οποία και μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλιες σε αυτό το σερί της. Ωστόσο, δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Μόλις μια νίκη μετράει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Ίστλι, ούσα και σε αγωνιστική πτώση. Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει σε επαφή με την πρώτη πεντάδα. Επιλογή μας το αμφίσκορο στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: G/G (1.65 @ Interwetten)

Μέιντστοουν – Γουόκινγκ (19/11, 17:00): Επιστροφή στις ήττες για την Μέιντστοουν, μετά από δυο παιχνίδια, όπου και μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Δεν είναι και στα καλύτερα της, ωστόσο μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γουόκινγκ, που είναι ακόμα χειρότερα. Οκτώ παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς νίκη η Γουόκινγκ, η οποία μετράει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε αυτό το σερί της. Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.55 @ Interwetten)

Νορθ Φέριμπι – Σάτον (19/11, 17:00): Δέκα αγωνιστικές έχει συμπληρώσει μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκη η Νορθ Φέριμπι, η οποία μετράει οκτώ σερί ήττες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αντιθέτως, η Σάτον είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, έχοντας πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στις τέσσερις τελευταίες. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Interwetten)

Τορκί – Ρέξαμ (19/11, 17:00): Μόλις ένα βαθμό μετράει εδώ και πέντε αγωνιστικές η Τορκί, διανύοντας έτσι μια πολύ κακή περίοδο. Παραμένει οριακά εκτός ζώνης του υποβιβασμού, από την οποία και θέλει να απομακρυνθεί άμεσα. Από την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια προέρχεται από την πλευρά της η Ρέξαμ, η οποία μετρούσε μια νίκη και τρεις ισοπαλίες μέχρι τότε. Δεν σκοράρουν και οι δυο ομάδες σήμερα.

Προγνωστικό: N/G (1.95 @ Interwetten)

Γιορκ – Ντάγκεναμ & Ρεντ (19/11, 17:00): Έντεκα παιχνίδια έχει συμπληρώσει χωρίς νίκη η Γιορκ, η οποία και μετράει πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και κόντρα στην Ντάγκεναμ & Ρεντ δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές και απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, η Ντάγκεναμ & Ρεντ υπέστη βαριά ήττα (0-5) από την Γκέιτσχεντ και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Εμείς αναμένουμε ξεσπασμά της.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Interwetten)