Προγνωστικά Α’ ΛευκορωσίαςΜε τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας.

Ντιναμό Μπρεστ – Ντιναμό Μινσκ (04/06, 17:00): Συνεχίζει να διεκδικεί το πρωτάθλημα η Ντιναμό Μινσκ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 14 πόντους, στο -5 απ’ την πρωτοπόρο Μπάτε. Προέρχεται απ’ το εντός έδρας 3-2 επί της Τορπέντο, σήμερα έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ, που είναι στην 11η θέση με 11 πόντους. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, λογική επιλογή το G/G.

Προγνωστικό: G/G

Νέμαν – Τορπέντο Ζόντινο (04/06, 18:30): Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Τορπέντο Ζόντινο. Οι φιλοξενούμενοι αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις στην αρχή του πρωταθλήματος και δίκαια βρίσκονται στην 6η θέση, την ίδια στιγμή που τα δεδομένα είναι εξ ολοκλήρου αντίθετα σε ό,τι αφορά την ουραγό Νέμαν, που απογοητεύει.

Προγνωστικό: Διπλό

Κρουμκάτσι – Ναφτάν (04/06, 19:00): Απ’ τις ομάδες που αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις η Κρουμκάτσι, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 14 πόντους. Σήμερα είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα στη Ναφτάν, που είναι ομάδα που παλεύει για την παραμονή, ωστόσο το έργο της δε θα είναι εύκολο. Αυτό διότι η Ναφτάν «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) και δείχνει αναγεννημένη.

Προγνωστικό: Χ2