Προγνωστικά Α’ ΛευκορωσίαςΜε τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσίας.

Ίσλοχ – Σλάβια Μοζίρ (05/06, 18:00): Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων. Η μεν Ίσλοχ προέρχεται από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και δείχνει να «ξεφουσκώνει», ενώ η δε Σλάβια Μοζίρ «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0) και έχει σκαρφαλώσει πλέον στην 9η θέση. Θα πάμε με το μομέντουμ της Σλάβια.

Προγνωστικό: Διπλό

Μινσκ – Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (05/06, 19:00): Δύο καλές ομάδες αναμετρώνται σήμερα στο Μινσκ. Η τοπική ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση με 14 πόντους, υποδέχεται τη Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, που μετράει αντίστοιχους πόντους. Το ματς είναι ντέρμπι και τα δεδομένα μας ωθούν να πάμε προς τα… δεξιά, ωστόσο θα επιλέξουμε το πιο ασφαλές Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5

Μπάτε – Γκράνιτ (05/06, 20:00): Από δύο σερί «σφαλιάρες» προέρχεται η Μπάτε, καθώς μετά το εκτός έδρας 3-2 απ’ τη Ναφτάν, απέτυχε και στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Τορπέντο (ηττήθηκε στα πέναλτι). «Σκληρό καρύδι» η Γκράνιτ, είναι αήττητη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (2-5-0), ωστόσο σήμερα θεωρούμε ότι θα γίνει το «θύμα» του ξεσπάσματος της Μπάτε.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ