Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Πλατανιάς – Σπάρτη (29/11, 15:00): Αδικήθηκε απ’ το εκτός έδρας 3-0 ο Πλατανιάς το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς για περίπου 75 λεπτά έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Σήμερα θέλει νίκη αφού στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ηττήθηκε 3-0 απ’ τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε στις νίκες η Σπάρτη, που πέρασε με 0-2 απ’ την Καρδίτσα, ενώ στην πρεμιέρα του Κυπέλλου επικράτησε εύκολα 4-0 των Χανίων. Καλή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι θα σκοράρουν.

Προγνωστικό: G/G (2.15 @Betshop)

Αγροτικός Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 15:00): Απ’ τις κορυφαίες ομάδες των πρώτων τριών αγωνιστικών της Φούτμπολ Λιγκ ο Αγροτικός Αστέρας, μετράει ισάριθμες νίκες με επιμέρους γκολ 10-4! Μαζί με το Κύπελλο, οι Θεσσαλονικείς μετρούν 4/4 νίκες, υποδέχονται τον φοβερό ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι δεύτερος στη Σούπερλιγκ, αλλά σίγουρα θα έχει αλλαγές. Περιμένουμε καλό και ανοιχτό ματς.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @Betshop)

Άρης – Αστέρας Τρίπολης (29/11, 17:15): Σπουδαίο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εκεί όπου ο ιδιαίτερα ποιοτικός Άρης περιμένει τον ασταθή και μη πειστικό Αστέρα Τρίπολης. Οι κιτρινόμαυροι έκαναν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Κισσαμικό εκτός έδρας (0-1), όπου μάλιστα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, υποδέχονται με διάθεση και θέληση για νίκη τον Αστέρα, που εκτός έδρας φέτος είναι πολύ κακός. Θα πάμε με τους γηπεδούχους, με την κάλυψη που προσφέρει το DNB.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.05 @Betshop)

Βέροια – Αιγινιακός (29/11, 17:15): Δε στρίβει ούτε με… τεμπέλη η Βέροια στο επιθετικό κομμάτι, έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς γκολ, προέρχεται από δύο σερί ήττες από Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα. Το κλίμα είναι κακό στην ομάδα της Ημαθίας, σήμερα υποδέχεται τον Αιγινιακό και αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσει. Οι Κατερινιώτες είναι αξιόλογη ομάδα για τα δεδομένα της Φούτμπολ Λιγκ, μπορούν να είναι αξιόμαχοι στη Βέροια.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.20 @Betshop)

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ (29/11, 19:30): Ιδιαίτερα δύσκολη η σημερινή αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας, που καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Η ένωση έκανε ακόμη μια προβληματική εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά, τον οποίο κέρδισε 3-0, αλλά το σκορ ήταν παντελώς πλασματικό. Ακόμη κι έτσι όμως, ο δικέφαλος έχει την ποιότητα για να πάρει το ματς, το πιθανότερο με κάποιο νορμάλ σκορ.

Προγνωστικό: Διπλό+Under 3,5 (2.00 @Betshop)