Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις.

Λάρισα – Ελευσίνα (30/11, 15:00): Με ήττα 4-0 απ’ τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε την παρουσία του Κυπέλλου η Λάρισα, που σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Λογικά θα τα καταφέρει κόντρα στην αδύναμη Ελευσίνα, που διασύρθηκε εντός έδρας απ’ τα Τρίκαλα στην πρεμιέρα του Κυπέλλου (0-5) και μετράει 4/4 ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ

Κέρκυρα – Λαμία (30/11, 15:00): Με ήττα ξεκίνησε το Κύπελλο η Κέρκυρα, εκτός έδρας 4-0 απ’ την ΑΕΚ. Σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στη Λαμία, που έκανε πρεμιέρα εντός έδρας 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και σήμερα βολεύεται και με ισοπαλία. Σε καλό φεγγάρι οι Φαίακες, θα πάμε με τη νίκη τους.

Προγνωστικό: Άσσος (1.75 @Betshop)

Παναιτωλικός – Πανθρακικός (30/11, 15:00): Εντός έδρας ήττα ξανά για τον Παναιτωλικό, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στην Ξάνθη. Στο Κύπελλο οι Αγρινιώτες ηττήθηκαν εκτός έδρας 1-0 απ’ τον Ατρόμητο, σήμερα θέλουν οπωσδήποτε το «τρίποντο». Απ’ την άλλη, ο Πανθρακικός είναι μάλλον μέτριος φέτος, έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στη Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο στο Κύπελλο έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας 3-0 επί της Καλλιθέας. Λογική επιλογή ο άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος

Ηρακλής – Απόλλων Σμύρνης (30/11, 17:15): Διαρκής απογοήτευση ο Ηρακλής, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό (3-0), σήμερα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αναζητώντας την πρώτη νίκη σ’ όλες τις διοργανώσεις. Ο Απόλλων Σμύρνης μετράει 4/4 νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, σήμερα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Περιμένουμε κλειστό ματς.

Προγνωστικό: NG (1.80 @Betshop)

Κισσαμικός – Πανιώνιος (30/11, 17:15): Υποχρεωμένος να επικρατήσει σήμερα ο Πανιώνιος, καθώς στην πρεμιέρα έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τον Λεβαδειακό. Απ’ την άλλη, ο Κισσαμικός έκανε πρεμιέρα στο Κύπελλο με το εκτός έδρας 0-2 επί του Πανσερραϊκού. Λογική επιλογή το διπλό.

Προγνωστικό: Διπλό

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (30/11, 19:30): Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης το «τριφύλλι», ο Στραματσόνι είναι υπό ασφυκτική πίεση, σήμερα πρέπει να κερδίσει για να έρθει σχετική ηρεμία στα αποδυτήρια και τον κόσμο. Απ’ την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται απ’ την πρώτη νίκη της σεζόν στο πρωτάθλημα, παίζει στην έδρα του και θέλει να είναι ανταγωνιστικός. Μπορεί να το κάνει κόντρα σ’ αυτόν τον κακό Παναθηναϊκό.

Προγνωστικό: 1Χ (2.50 @Betshop)