Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Φινάλε στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Ξάνθη – Καλλονή (01/12, 15:00): Επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η Ξάνθη το γεγονός ότι βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας, καθώς πέρασε με 2-3 απ’ την έδρα του Παναιτωλικού και ανέβηκε στους 13 πόντους. Εντός έδρας δεν έχει κερδίσει φέτος, ενώ στο Κύπελλο έκανε πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα, σήμερα μπορεί να πάρει το πρώτο «τρίποντο» εναντίον της αδύναμης Καλλονής.

Προγνωστικό: Άσσος χωρίς να δεχτεί γκολ (1.85 @Betshop)

Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός (01/12, 15:00): Σούπερ ο Λεβαδειακός, επικράτησε εντός έδρας 3-0 του Ηρακλή την Κυριακή και επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα του. Στο Κύπελλο έκανε πρεμιέρα με εκτός έδρας 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο, την ίδια στιγμή που ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τον Κισσαμικό. Θα πάμε με το 2-3 Goal, που επιβεβαιώνεται συχνά-πυκνά για αμφότερες τις ομάδες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.95 @Betshop)

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ (01/12, 17:15): Ένα απίστευτο χάος επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις του Ίβιτς μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τον Ατρόμητο (3-4). Στοχοποιήθηκε ο Τζαβέλλας, που θα αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο η κατάσταση γύρω απ’ την ομάδα παραμένει ιδιαίτερα τεταμένη. Μόνο η νίκη θα αποτελέσει «γιατρικό» σήμερα για τον δικέφαλο, καλείται να αντιμετωπίσει μια απ’ τις καλές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, η οποία είναι ικανή να σκοράρει.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @Betshop)

Καλλιθέα – Ατρόμητος (01/12, 17:15): Έδειξε το μέταλλο και το χαρακτήρα του ο Ατρόμητος, που τη Δευτέρα πέρασε με 3-4 απ’ την Τούμπα, παρά το γεγονός ότι έχανε 3-1 απ’ τον ΠΑΟΚ! Σήμερα θέλει δεύτερη νίκη στο Κύπελλο μετά το εντός έδρας 1-0 επί του Παναιτωλικού, μπορεί να την πάρει κόντρα στην Καλλιθέα, που παίζει πάντα επιθετικά. Επιλογή μας το Over 2,5.

Προγνωστικό: Over 2,5

Χανιά – Ολυμπιακός (01/12, 19:30): Εν αμφιβόλω είναι η διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης, καθότι οι καιρικές συνθήκες είναι κάκιστες τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη. «Βαρύ» αναμένεται το γήπεδο, αυτό εμποδίζει τον Ολυμπιακό, που ασφαλώς θέλει μόνο νίκη. Επιλογή μας το διπλό των ερυθρολεύκων, ωστόσο με δεδομένο τον κακό καιρό και τον κακό αγωνιστικό χώρο, λογικά θα έρθει με χαμηλό σκορ.

Προγνωστικό: Διπλό + Under 3,5 (2.80 @Betshop)