Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ (25/01, 15:00): Άλλαξε η ψυχολογία της ΑΕΚ μετά την έλευση του Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που φάνηκε περίτρανα στο εντός έδρας 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις της «ένωσης» εδώ και μήνες, σήμερα πηγαίνει με καλό κλίμα και ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στη Λειβαδιά για νίκη που σχεδόν θα ισοδυναμεί με πρόκριση. Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στους πόντους με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο γνωρίζει ότι το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια.

Προγνωστικό: Διπλό (1.70 @Betshop)

Λαμία – Ατρόμητος (25/01, 17:15): Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του Ατρομήτου, που φαίνεται ότι στο πρωτάθλημα δεν του αναλογούν πολλά πράγματα για να διεκδικήσει. Σήμερα θα παίξει με βασική ομάδα εναντίον της αξιοπρεπούς Λαμίας, η οποία έχει στο μυαλό της το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Προγνωστικό: Διπλό (1.95 @Betshop)

Αστέρας Τρίπολης – Τρίκαλα (25/01, 17:15): Τελειωμένη υπόθεση είναι η πρόκριση, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 0-2 επί των Τρικάλων. Για αγγαρεία πηγαίνουν στην Αρκαδία οι Θεσσαλοί, που θέλουν απλά να είναι ανταγωνιστικοί και αν γίνεται, να σκοράρουν. Πιθανό το G/G σ’ ένα «ελεύθερο» παιχνίδι.

Προγνωστικό: G/G (2.30 @Betshop)

Άρης – Ολυμπιακός (25/01, 19:30): Σπουδαίο ντέρμπι σήμερα στο Χαριλάου, απ’ τα παλιά και ενδεχομένως απ’ τα… μελλούμενα. Ο ποιοτικός Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει να στείλει μήνυμα επιστροφής στα υψηλά πατώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αναμένεται να πράξει και ο κόσμος του. Απ’ την άλλη, οι ερυθρόλευκοι παίρνουν στα σοβαρά το ματς, η αποστολή αποτελείται κυρίως από βασικούς (έμειναν εκτός μόνο οι Φορτούνης και Ιντέγιε), είναι δεδομένο ότι ξέρουν πως το έργο τους θα είναι δύσκολο. Περιμένουμε διάθεση για επίθεση από αμφότερες τις ομάδες.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @Betshop)