Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Συνέχεια στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις αναμετρήσεις Ξάνθη – ΟΦΗ και Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ. Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Άρης – Ολυμπιακός και Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξάνθη – ΟΦΗ (11/01, 15:00): Επέστρεψε στις ήττες η Ξάνθη την Κυριακή, καθώς δεν κατάφερε να αντιπαραβάλλει κάτι στην ποιότητα του Ολυμπιακού (0-2). Σήμερα είναι το φαβορί στον ΟΦΗ, καθώς είναι ανώτερη ομάδα, πιο συγκροτημένη και παίζει και στην έδρα της. Αδύναμοι επιθετικά οι Κρητικοί εκτός έδρας, έχουν σοβαρά προβλήματα, θα παίξουν και χωρίς τον βασικό επιθετικό, Βουό, είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνουν στο «μηδέν».

Προγνωστικό: Να μη σκοράρει ο ΟΦΗ (1.80 @Betshop)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (11/01, 17:15): Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Αγρίνιο, όπου ο «πληγωμένος» Παναιτωλικός μετά την εντός έδρας ήττα απ’ τον Πανιώνιο (0-2) υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Από ήττα έρχονται και οι Θεσσαλονικείς, που έχασαν τα… άχαστα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) και επέστρεψαν στις αποτυχίες. Αμφότερες οι ομάδες θα ασχοληθούν με το Κύπελλο, περιμένουμε «κλειστό» ματς σε «βαρύ» γήπεδο (αναμένεται βροχόπτωση), λογική επιλογή το ισόπαλο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (2.00 @Betshop)