Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδος

Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης (08/02, 17:15): Ακόμη μια γκέλα για τον Παναθηναϊκό, που δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), όπου όμως αδικήθηκε κατάφωρα απ’ τη διαιτησία (οφσάιντ γκολ του ΠΑΣ). Έμεινε στους 32 πόντους και το -3 απ’ τη δεύτερη θέση, στόχος του είναι το Κύπελλο, σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Καλή ομάδα ο Αστέρας, το έδειξε και στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ (3-2), όπου το πάλεψε μέχρι το φινάλε. Περιμένουμε «κλειστό» ματς, όπως άλλωστε όλα τα τελευταία του Παναθηναϊκού.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.80 @Betshop)

Ολυμπιακός – Ατρόμητος (08/02, 19:30): Δε δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον Ηρακλή την Κυριακή (3-0) και να παραμείνει στο +13 απ’ τους διώκτες του. Θέλει και το Κύπελλο, σήμερα υποδέχεται τον Ατρόμητο, που πηγαίνει στο Φάληρο με νέο προπονητή τον Σα Πίντο, μετά την αποχώρηση Κορακάκη. Αμυντικογενής προπονητής ο Πορτογάλος, θα παρατάξει «κλειστό» Ατρόμητο, είναι δεδομένο ότι θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.20 @Betshop)