Προγνωστικά Κυπέλλο Ιταλίας 29/11/2016

Προγνωστικά Κυπέλλου Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται ο τέταρτος γύρος στο κύπελλο Ιταλίας, με τα παιχνίδια να είναι μονά.

Παλέρμο – Σπέτσια (30/11, 16:00): Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Παλέρμο, η οποία αγνοεί τη νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα, μετρώντας μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει να δώσει ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις και να πανηγυρίσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της, η Σπέτσια αγνοεί την ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Αταλάντα – Πεσκάρα (30/11, 19:00): Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Αταλάντα, η οποία προέρχεται από ένα αήττητο σερί εννέα παιχνίδιων, όπου και μετράει οκτώ νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας επικρατήσει στα έξι τελευταία από αυτά. Αντιθέτως, η Πεσκάρα παραμένει χωρίς νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Δεν τίθεται θέμα για το ποια ομάδα είναι το φαβορί, ωστόσο αναμένεται και μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.05 @ Interwetten)

Σαμπντόρια – Κάλιαρι (30/11, 22:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Σαμπντόρια, η οποία μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες σε αυτό το σερί, στο οποίο και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα με μια πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες, κατάφερε να πανηγυρίσει η Κάλιαρι, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα. Επιλογή μας στην σημερινή αναμέτρηση είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Interwetten)