Προγνωστικά Κυπέλλο Ιταλίας 29/11/2016

Προγνωστικά Κυπέλλου Ιταλίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία του τέταρτου γύρου στο κύπελλο Ιταλίας, με τα παιχνίδια να είναι μονά.

Έμπολι – Τσεζένα (29/11, 16:00): Πολύ κακή χρονιά φαίνεται να πραγματοποιούν και οι δυο ομάδες στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, καθώς παραμένουν εκτός των στόχων τους. Οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης η Έμπολι, που προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες. Κάτι το ίδιο ισχύει και για την Τσεζένα, η οποία βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, προερχόμενη από την εντός έδρας επικράτηση επί της Αβελίνο (3-0). Στα τελευταία παιχνίδια των δυο ομάδων είναι συχνό το N/G, οπότε και το επιλέγουμε και σε αυτή την αναμέτρηση.

Προγνωστικά: N/G (1.65 @ Interwetten)

Κιέβο – Νοβάρα (29/11, 19:00): Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Κιέβο, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Προέρχεται από την τρίτη ήττα της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Νοβάρα, η οποία επίσης έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, προερχόμενη από την εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Περούτζια.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (1.90 @ Interwetten)

Τορίνο – Πίσα (29/11, 22:00): Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Τορίνο, η οποία έχει πανηγυρίσει τη νίκη στα τρία τελευταία από αυτά παιχνίδια. Κόντρα στην Πίσα είναι ξεκάθαρα το απόλυτο φαβορί και μένει μόνο να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Από την πλευρά της, η Πίσα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από εννέα παιχνίδια και απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Παράλληλα, βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες.

Προγνωστικά: 1 & Over 2.5 (1.70 @ Interwetten)