Προγνωστικά Κυπέλλο Ιταλίας 29/11/2016

Προγνωστικά Κύπελλο Ιταλίας: Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η φάση των “16” στο Κύπελλο Ιταλίας.

Σασουόλο – Τσεζένα (18/01, 18:30): Τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε διαδοχικών ηττών, με μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, έδωσε στο τελευταίο παιχνίδια της η Σασουόλο, μετά και τη νίκη επί της Παλέρμο (4-1). Από αστάθεια χαρακτηρίζεται η πορεία της Τσεζένα στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς δεν έχει καταφέρει να πάρει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα για δυο διαδοχικά παιχνίδια. Παραμένει εντός ζώνης του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία. Σαφώς πιο δυνατή η Σασουολό, παίρνει τη νίκη μπροστά στο κοινό της.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.50 @ Interwetten)

Λάτσιο – Τζένοα (18/01, 22:00): Την δεύτερη διαδοχική νίκη της και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της πανηγύρισε η Λάτσιο, έχοντας παράλληλα και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Εξαιρετική η εντός έδρας παρουσία της, έχοντας πάρει τη νίκη στα οκτώ από τα δέκα τελευταία. Σε αγωνιστική πτώση βρίσκεται η Τζένοα, τον τελευταίο καιρό, προερχόμενη από ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα. Επιλογή μας στο σημερινό παιχνίδι είναι το αμφίσκορο.

Προγνωστικά: G/G (1.65 @ Interwetten)