Προγνωστικά Κύπελλο Ρουμανίας

Κύπελλο Ρουμανίας: Με τρία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, ολοκληρώνεται η φάση των “16” στο κύπελλο Ρουμανίας.

Οραντέα – Άστρα (15/12, 13:30): Πολύ δύσκολο έργο περιμένει την Οραντέα στο σημερινό παιχνίδι. Αν και βρίσκεται μια κατηγορία πιο κάτω από την αντίπαλό της, είναι διατεθειμένη να τα παίξει όλα για όλα με σκοπό να κάνει την έκπληξη. Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Άστρα προέρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Είναι το φαβορί και μένει να το αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου.

Προγνωστικό: 2 (1.60 @ Interwetten)

Βιτορούλ – Παντούρι (15/12, 17:30): Από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων προέρχεται η Βιτορούλ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της. Έχοντας επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία, θέλει ακόμη μια νίκη σήμερα με σκοπό να πάρει και την πρόκριση. Από την πλευρά της, η Παντούρι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση, προερχόμενη από ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων, έχοντας ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα.

Προγνωστικό: G/G

Γκαζ Μετάν Μέντιας – Ντιναμό (15/12, 20:30): Αήττητη εδώ και 14 παιχνίδια είναι η Γκαζ Μετάν Μέντιας, η οποίας μετράει εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το σερί της. Θέλει να επαναλάβει το παιχνίδι του πρωταθλήματος και να πάρει ακόμη μια νίκη επί της Ντιναμό, την οποία είχε “συντρίψει” με 4-0. Από την άλλη πλευρά, η Ντιναμό προέρχεται από την τρίτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια. Θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.10 @ Interwetten)